Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt el kéne hinnem? Egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el kéne hinnem? Egyik este belenéztem a párom mobiljába teszem hozzá biztonsági zár van rajta. Na de én feltörtem és egy olyan sms volt benne hogy bocs picim hogy tegnap nem vettem fel. Szeretlek csók.

Figyelt kérdés
Erre én megkérdeztem mi ez? Hát hogy a haverjának írta a csaj csak a haverja most barátnőjével van ezért az ö számára irt.(én is ismerem azt a haverját tudom hogy van csaja) fel hívtam a csajt aki írta az smst mondta hogy ö nem az én pasimnak írta hanem a haverjának meg a sráccal is beszéltem ö is azt mondta hogy neki szánták az smst és hogy ne mondjam el a csajának. Ja és a pasim és a haverja munka társak is.
2009. júl. 12. 08:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%

na ez elég gáz.....mármint, hogy feltörted a telefonját. a többit nem tudom megítélni, de az a tény, hogy nincs meg a bizalom, az eléggé súlyos.

én 6 éve vagyok együtt a párommal, és még soha nem néztem a meg a telefonját....sőt, ha csörög és odaviszem neki, azt sem nézem meg, hogy ki hívja. ha akarja majd elmondja.

amennyiben nem hagysz neki szabadteret és privátszférát és ő ezt igényli, akkor el fog hagyni

2009. júl. 14. 00:31
 22/35 anonim ***** válasza:
76%
ha ennyire nem tudsz megbizni benne akkor miért nem beszélitek meg vagy valami.. mert ez nagyon úgy tünik, hogy szakítás lesz ha így folytatod
2009. júl. 14. 00:40
 23/35 anonim ***** válasza:
Ez gázos.:S Nem tudom, mit tennék a helyedben, de az biztos, hogy odafigyelnék a pasimra...
2009. júl. 14. 00:43
 24/35 A kérdező kommentje:
Hogy beszéljem meg vele? ha megcsal úgysem mondja meg!!!!
2009. júl. 14. 00:45
 25/35 anonim ***** válasza:
Szia.Velem is ez volt.Egyszer megengedtem,hogy elmenjen discoba a haverjával és a következő napokon észrevettem,hogy rögtön a telefonjáért nyúl mikor sms-e jön.Hozzáteszem be van neki állítva,hogy a híreket megkapja sms-ben.Régen hagyta ha sms-e jött.Volt,hogy 60 olvasatlanja is volt a telójábn én erről vettem észre,hogy valami gáz van.Egyszer éjjel megnéztem és volt benne egy oda nem illő sms.Rákérdeztem és azt mondta,hogy a csaj az öccsének írogat mert ő nem tud neki visszaírni.Aztán egy hónap után csak kiderült,hogy nem az öccsének írt a csaj hanem neki.Én kész tények elé állítottam mert van egy gyerkőc is,hogy most mit is akar és minket választott és megesküdött,hogy nem történt semmi.Azóta megint tele van a telója olvasatlan sms-kel és nem viszi folyton magával.Ha kinn van az udvaron és tesz-vesz a konyhában hagyja a telefont.Ebből tudom,hogy nem titkol semmit.Az én tapasztalatom szerint az a csaj a párodnak írt.Ha ennyire dugdossa a telefonját és még biztonsági ár is van rajta akkor tuti.Én azt mondom,hogy várj és figyelj.Mikor alszik nézd meg a telefont.Részletes számlát is kérhetsz a szolgáltatótól.Abból látod ha hívta a csajt.Gondolom a számát felírtad valahova.Egyszer úgy is hibázni fog.Előbb utóbb kiderül.
2009. júl. 14. 09:37
 26/35 A kérdező kommentje:
nálunk még nincs gyerek. de én nem akarok vele maradni ha megcsalt!!!!!!!!!!!! És ha megint beszélnék a csajjal hogy mondja el hogy mivan?
2009. júl. 14. 09:48
 27/35 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.A csaj letagadná az tuti!Te a helyében elmondanád a szeretőd nőjének,hogy igen van köztünk valami.Ugye nem!

Nézd a jeleket és rá fogsz jönni nagyon gyorsan ha van köztük valami.Járj nyitott szemmel!E-mail-ját is nézheted vagy az iwiw-jét.Mikor elvonul telefonálni menj utána.De azt tudom,hogy ha ilyen történik akkor a bizalom összeomlik és mindig ott motoszkál majd a fejedben,hogy vajon most hova megy?Hozzá?Vagy ő írt neki mikor csipog a telefonja?Ez már örökre benned marad.

2009. júl. 14. 13:12
 28/35 A kérdező kommentje:
Hát ha én egy akkora k lennék hogy olyan pasi kell aki foglalt akkor igen meg mondanám az illetőnek hogy velem van ha már egyszer olyan kell nem? Engem nem ilyen k neveltek.
2009. júl. 14. 22:08
 29/35 anonim ***** válasza:
Sajnos nem mindenkit nevelnek olyannak,hogy egy jól működő kapcsolatba ne lépjen be harmadiknak!Én sem tudnám megtenni.De az is lehet,hogy nem is tud rólad a csaj.Sikerült már valamit kiderítened?
2009. júl. 15. 09:17
 30/35 A kérdező kommentje:

de tud rólam fent írtam hogy már beszéltem vele telon.

Nemigazán megint beszéltem a leányal de a kis...mindent tagad.

2009. júl. 15. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!