Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt el kéne hinnem? Egyik este belenéztem a párom mobiljába teszem hozzá biztonsági zár van rajta. Na de én feltörtem és egy olyan sms volt benne hogy bocs picim hogy tegnap nem vettem fel. Szeretlek csók.
Figyelt kérdés
Erre én megkérdeztem mi ez? Hát hogy a haverjának írta a csaj csak a haverja most barátnőjével van ezért az ö számára irt.(én is ismerem azt a haverját tudom hogy van csaja) fel hívtam a csajt aki írta az smst mondta hogy ö nem az én pasimnak írta hanem a haverjának meg a sráccal is beszéltem ö is azt mondta hogy neki szánták az smst és hogy ne mondjam el a csajának. Ja és a pasim és a haverja munka társak is.2009. júl. 12. 08:18
11/35 anonim válasza:
8:49-es vagyok. mióta vagytok eggyütt? Vedd ki a kártyáját és ragd át a tiedbe...meg ha már tudod a kódját akkor csak elkell venned a telót ha nem akarja odaadni akkor kérdezd meg h mi titkolni valója van..:S
12/35 A kérdező kommentje:
Több mint 2 éve vagyunk együtt. ha elakarom venni mindig azt mondja hogy ö se nézegeti az enyémet nincs titkolni valója de ne legyek ilyen féltékeny mert nem szép dolog más telefonját nézegetni. szerintem ez akkora hülyeség.
2009. júl. 12. 09:26
13/35 anonim válasza:
Szerintem meg nem. Annyi magánélet, hogy a telefonjába nem mászol bele mindenkinek jár. Ha sz*rni megy akkor sem mész vele, leveleit sem szokás elolvasni, a telefonbeszélgetéseit sem végighallgatni stb. Ha pedig belemászol akkor viseld a kövektezményeit.
14/35 A kérdező kommentje:
hát figyelj inkább tudjam ha van valami! az is hülyeség ha valamit nem tudsz az nem fáj ja lehet, csak a fél város röhögjön a hátam mögött?.
2009. júl. 12. 09:40
15/35 anonim válasza:
Én megértem a helyzetedet szerintem irj 1 sms-t a barátod telefonjárol a csajnak hogy "rád gondolok" vagy ilyesmi mikor tudod hogy a csaj nincs együtt a barátod haverjával és szerintem ha visszahív vagy visszaír akkor egyböl tudni fogod h mi van!vagy figyeld meg a híváslistáját, meg van egy olyan is hogy elküldött smsek száma és abbol is levághatod ha kitörli az smst hogy küldött csak kitörölte!!sok sikert
16/35 anonim válasza:
Gyanús. Én nem hinnék neki. Teljesen egyet értek veled, inkább kutakodj, minthogy a hátad mögött röhögjenek rajtad!:S Nekem már az a biztonsági kód is sok... Mi a barátommal csak néha azért nyúljuk le egymás telóját, hogy játszunk rajta, de ha valami titkolnivló lenne már akkor kiderülne, mert rögtön a telelefon után nyúlnék, hogy ne nézegesse. Szóval már ez a biztonsági zár is gyanús. Meg ha nincs semmi titkolnivalója, akkor nehogymár belehaljon, hogy hozzáérsz a mobiljához.
Szerintem is írj egy kissé semlegesebb smst a csajnak a barátod telefonjáról, kiderül, hogy mit ír vissza. Igen is, hogy ez a te dolgod is, a végére kell járni! Írj, hogy mi lett.
17/35 anonim válasza:
Nálunk abból lett volna veszekedés, hogy mért nézted emg az sms-t..Talán te is jobban jártál volna ha nem nézed meg:)
18/35 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem jártam volna jobban.Inkább derüljön ki aminek ki kell.
2009. júl. 12. 19:18
19/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom megszerezni a telot állandóan nála van. És ha egy másik számról írnék neki? nem az enyémről mert azt ismeri. És megírnám hogy lemerült a telom ez a xyé csak megakartam írni hogy épp rád gondolok... Na ez így nem lenne jó?
2009. júl. 13. 12:14
20/35 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani de meddig akarod áltatni magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!