Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavarna ha a pasitok hasán műtéti heg lenne?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 21:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Volt barátom, akinek volt műtéti heg a hasán, nem is egy. És nem zavart. Sőt, még izgalmasnak is tartottam. Volna. Csak a srác szégyellte, és nem merte megmutatni, én pedig nem erőszakoskodtam vele. :)

23/L

2009. júl. 11. 22:34
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Micsoda kérdés ez?

Megismerkedsz valakivel és fülig beleszeretsz.Elmentek strandra vagy valami ilyen helyre és meglátod,hogy van egy óriási műtéti heg a hasán vagy épp a mellkasán.Azt mondod neki,hogy bocsi de így már nem kellesz.Aki ilyet tesz az idióta!!!!Nehogy már egy forradás döntse el,hogy szeretem e vagy tetszik az a pasi vagy nem!!!!!Ha az arcán vóla az sem érdekelne mert így szeretem!

És arra gondoltál már,hogy veled is történhet még olyan,hogy meg kell műteni és lesz egy heg amit nem tudsz eltakarni?Milyen érzés lenne ha az miatt nem lenne együtt veled senki?Gondolkozz el ezen mielőtt máskor ilyen buta kérdést teszel fel!

2009. júl. 11. 22:36
 13/22 anonim ***** válasza:
(volna) Bocsi:)
2009. júl. 11. 22:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátomnak van és engem nem zavar. Vakbélműtét hege amúgy. 21/l
2009. júl. 11. 22:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Na azért én hallottam olyant aki iszonyodik tőle pedig szereti.Az ilyenek nem tehetnek róla mert maguk sem tudják megmondani,hogy miért van ez.Ez ugyanolyan mint pl valaki iszonyodik a póktól.
2009. júl. 11. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátomnak is van a csipőjén.Motorbalesetből származik,örülök,hogy él...egyáltalán nem zavar.
2009. júl. 11. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
ugyan már, akkor már egy vakbélműtéten átesett srác rögtön kilőve?? ez hülyeség. nem nagy ügy.
2009. júl. 12. 06:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:D am nekem is van a hasamon..azért kérdeztem:D
2009. júl. 12. 08:55
 19/22 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, lehet hogy tetszene is :)
2009. júl. 12. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:

én pont egy ilyen pasit szeretek

még mindig :S :)(L):'(

2009. júl. 19. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!