Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavarna ha a pasitok egy olyan gyűrűt hord amit az exétől kapott és az van ráírva hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
Belehalna ha elveszítené:S
2009. jún. 15. 10:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom... Még mindig az exet szereti?

Mert én is ragaszkodom a dolgaimhoz, nekem is fájna, ha elveszíteném őket, de azért talán egy ilyen gyűrűt mégse hordanék, vagy én nem is tudom...

Igenis zavarna, ha a párom olyan ékszert hordana, amit a volt barátnőjétől kapott, akármennyire is régen szakítottak... (még szerencse, hogy ő nem őrizget az előző barátnőitől semmit.)

Miért olyan fontos neki az a gyűrű? Azért, hogy a kezén legyen? Vagy azért, mert szép emlékek kötik hozzá?

Szerintem a gyűrűt tegye egy dobozba, vagy a polcra, vagy vitrinbe, és a kezére vegyen egy másikat, ha az zavarja, hogy nincs mit "tekergetni".

22/L

2009. jún. 15. 10:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

úgy érted, hogy te halnál bele ha elveszítenéd?

engem igazából nem zavarna...mivel ugyis az enyém...ha meg kezdene kimúli a tűz akkor viszont baj lehet....

kérdezd meg tőle, hogy levenné a te kedvedért a gyűrűt..

ma megteszei akkor fontos vagy neki...ha meg nem akkor sztem te is tudod h mit kell majd tenned...

2009. jún. 15. 10:20
 3/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem ő halna bele ha elveszítené :S Ma reggel tiszta hülye volt mert nem találta...
2009. jún. 15. 10:27
 4/16 anonim ***** válasza:

őt fordított esetben ez zavarná?

én biztosan addig veszekednék vele, amíg le nem veszi.. vagy ki nem rúg..mindenesetre nem tűrném el.

2009. jún. 15. 10:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy zavarna. Nem tudja elengedni azt a lányt. Ez így nem fair a részéről.
2009. jún. 15. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
ha megőrizné valahol egy kis dobozban akkor nem zavarna. ha néhanapján felvenné akkor nem zavarna. de ha belehalna ha nem hordhatja, akkor én azért nagyon letolnám a fejét. ha velem van, akkor ne azon járjon a feje h hova tette az exe szerelmi vallomását.
2009. jún. 15. 10:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen zavarna,ez azt tükrözi,hogy még kötődik az exéhez.Nem is értem miért van veled,helyettesítő funkciót szolgálsz?Ha majd fejben és lélekben lezárta az exével a múltat,akkor képes lesz levetni azt a gyűrűt is és kezdhet új kapcsolatot szerintem.Hát sok sikert!
2009. jún. 15. 10:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
hát biztosan nagyon zavarna. Vegyél neki egy gyűrűt mondjuk szülinapjára vagy ilyesmi és aztán kérdd meg,hogy azt hordja,ne azt,amit exétől kapott. Mondjuk mikor én szakítottam az exemmel,utána a tőle kapott gyűrűt beraktam a dobozkába és azóta is ott van. Nem dobtam ki,de nem is hordom. Neki is ezt kéne tennie...de ha ez magától nem jut eszébe,ott valami baj van...
2009. jún. 15. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Lepd meg te egy is egy gyűrűvel. Hidd el hogy a tiédet fogja választani a másik helyett. Én igy imádkoztam le a pasimról a nyakláncot amit az exétől kapott. Kapott tőlem egy sokkal klasszabbat. :)
2009. jún. 15. 11:54
 10/16 anonim ***** válasza:
en kiakadnek...sot amig hordja a gyurut engem elfelejthetne...
2009. jún. 15. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!