Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna e ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna e ha a pasitok graffitizne?

Figyelt kérdés
már rég nemvoltam festeni, mindig legálisan teszema dolgom, mostis. és irtam neki ilyeneket hogy jaj de jóvol tegyenként huzni a vonalakat, meg körbehuzni ahogy rásimul a kéka afekára stb..az anti greffitisek kiméljenek nagyivbe leszarom őket
2009. aug. 13. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Én imádnám ha graffitizne *.* :)
2009. aug. 13. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha leszarod az anti greffitiseket, akkor mindenkitől azt várod, hogy tetszen, amit csinálsz?

Nem tetszenek az utcán összefirkált házak, falak, stb. De elismerem, vannak szép rajzok.

L, 18

2009. aug. 13. 22:52
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Nekem bejön!
2009. aug. 13. 22:52
 4/15 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, nem ítélem el őket tetszenek az elkészült művek!! amik meg legálisan készülnek azok főleg, pl versenyeken és ők télleg profik már.. hmm =) nem lesz oylan egyhangú az aluljáró parkoló stb tőle
2009. aug. 13. 22:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha legálisan csinálod, akkor nem baj, de ha illegális lenne, szóba se állnék veled.

Amit meg írtál utoljára.. háát. Elég fanatikusan hangzik. Úgy már nem jönne be.

2009. aug. 13. 23:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Én letörném a kezét.
2009. aug. 14. 10:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. aug. 14. 12:09
 8/15 anonim ***** válasza:

ha nem csak tagelsz hanem értelmes dolgokat festessz az jó még egy aluljáróban is .. de a legjobb mikor lerobbant gyárépületeket szépítenek meg a rajzokkal. azzal nincs gond.

De ha valaki összefirkál egy templomot vagy egy múzeumot vagy bármi ilyesmit az egy fasz

2009. aug. 14. 18:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen. Az ilyen alakokkal más baj is lehet.
2009. aug. 14. 19:14
 10/15 A kérdező kommentje:
miért törnéd le akezem ha megmondtam csak leglálba toloM?:) és tényleg nemcsak ezzel emntegetőzök de utcára nem hogy nemcsinálom de nem is merném csinálni ennyit erről nemtudom ha látnád melyi kváros széli romházba csinálom a 3ik emeleten nemhiszem hogy klönösebben zavarna. Akkor ennyi erővel a cigiseknek meg tapossátok be a szájukat
2009. aug. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!