Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Segítség kellene. Tetszik egy lány? Többi lent.
Hogy is kezdjem.Van egy lány.Tőlem 1 évvel fiatalabb.Én most 15 éves vagyok megyek közép suliba ..a lány még csak 14.De nekem nagyon tetszik kiskorunktól figyelgettem.Állandóan ő rá gondolok...egyszerüen nembírom az arcát kiveni a fejemből....Ha napozom akkor is az jut az eszembe ,hogy itt ül melletem és simogatom a haját...meg ha sétálok minden fa amimelet elmegyek az ő hangját hallom ,egyszerüen minden hol őt láttom.Kicsit belebolondultam azt tudom.De fogalmam sincs ,hogy ha elhivom sétálni akkor mi legyen a téma amiről beszélünk és nagyonszeretem őt nem tudom ő ,hogy érez irántam vagy mibenéz engem.Szoktam vele facebookon beszélni de az mégsem ugyanaz és egyre roszab lesz.Mert tényleg mindenről ő jut eszmbe és nemtudom kiverni a fejemből.Akármit teszek.Nagyon szeretném ha tudná ezt..de félek neki elmondani..iagzából a válaszától félek.Nemszeretném ha nyomulósnak és nem is tudom ...hogy tekintene rám.Mivel még nemvolt barátnőm és nem is tetszet rajta kivül egy lány se egész életemben ezért tapasztalatlan vagyok.:( De néha mit nem addnék azért ha a haján végighuznám a kezzem vagy a kezét egy pillanatra megfognám.Mit tanácsoltok.Hogy szerezhetném meg..vagy nem is tudom leírni ,hogy érhetném el ,hogy járjunk vagy ő is igy érezzen.
Írok kicsit a csajról is ugy jobban tudtok ti is tanácsolni.
Nagyonszépp barnahaju mosolygós.Nem tul jó a barátkozásban mert nincs egy igazi legjobb barátja sem.Fiu barátai vannak ,de azok kövérkék főleg..az összes.És azok kockák ilyen stréber ..jókisfiu alakok..tudjátok.A lány amugy kedves..én is sokat beszélek vele.
Magamról is mondanák pár szót.
Én kicsit bátrabb vagyok.MEG bevállalósabb..szeretem az extrém helyzetteket.Legalább is én ezzeket biztosan tudom magamról.NAGYON NEMSZERETEK MEGBÁNTANI EMBEREKET.Mindig bocsánatott kérek minden után amit rossznak veszem..mert lelkiismeret fuldollásom van tőle.Én kicsit izmosabb vagyok..MERT rendszerint fekvőtámaszozom és különböző gyakkorlatokat végzekk.
Tudtok tanácsottt adni ,hogy hogyan hódithatnám meg a lányt?
Kérlek titeket..Bármilyen választ elfogadok.Kicsit amatőrnek érzem magam és nemnagyon tudom kezzel ni az ilyen helyzeteket.
Odamész elé, és elhívod egy randira. Ennyi.
Sose értettem, miért kell ezt túlragozni. Már ismered. Ő is. Neked tetszik. Ha te is neki, igent mond. Ha nem, akkor meg ott lesz az ideje túllépni rajta, de a kérdés lezáródik.
Szóval:
hívd el. Ennyi, Hajrá! ;)
Olyan hosszú ez a szöveg, még sincs semmi tartalma. De egyébként legyél bátrabb, ne félj elmondani neki. Most mi a rosszabb, ha visszautasít, vagy ha sose tudod meg a választ? Segítek, az, hogy ha nem tudod meg, pedig lehet hogy összejönne a dolog.
Egyébként nem tudtunk meg a lányról túl sokat... lehet, hogy a stílusod nem tetszik neki, vagy fogalmam sincs. Mondjuk nálam az már régen rossz ha az illető srác egy kicsit sem kocka :P
A vége igen elhivtam randizgatni már 2x segít kicsit az egyik volt osztálytársam.És eddig kitünően.És nagyon hállás is vagyok neki.Bocsi a véletlen helyesírási hibákért előfordulnak mostanában.És ugyláttom kedvel.:)) 3akkarom most elhivni és vettem neki kis ajándék meglepitt is.:)))
Ez történt idáig:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!