Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csajok szoktak neten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Olyan lányokra gondolok, akik csinosak, szépek, magyarul nincs gond a külsejükkel. Nem bombázó, vagy cicababa.

Én ismerkedtem párszor neten, de egyik lány se volt hűde szép, pedig nekem nincs gond a külsőmmel, és ők örültek is neki, hogy jó pasi vagyok, de .... én nem igazán. Vannak itt jó csajok?

21/F

2012. febr. 20. 13:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Internetes társkeresőt a szemét újrahasznosítással tudom összekötni. Olyan is amúgy.
2012. febr. 20. 13:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan csajt, aki jó csaj és fent van társkeresőkön.
2012. febr. 20. 13:34
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

Neten mindenféle ember ismerkedik, szép lányok is.

Viszont kell, hogy legyen valami indokuk, ami miatt nem élőben ismerkednek: bátortalanok, nincs társaságuk, gátlásosak stb. Lehet, hogy szépek, de félénkek.

Persze ahogy mindenütt, a neten is a csúnya vagy átlagos emberek vannak többségben.

Én szép vagyok, csinos, nem felvágásból mondom, ez tény, és nincs problémám a személyes ismerkedéssel, ezért nem szorultam még netes ismerkedésre. De ha nem lenne másra lehetőségem, akkor nem tartanám cikinek. Csak valószínűleg sose kerül erre sor :P

23/L

2012. febr. 20. 13:34
 4/18 AncsiPancsy ***** válasza:

Szia! Természetesen vannak az interneten szép, jó csajszik is...igaz, nem ők vannak többségben!

Én ezt a fajta ismerkedési formát elég személytelennek tartom - én csinos, de átlagos lány vagyok amúgy -, viszont nagyon sok életre szóló szerelem szövődött már a neten...tehát hajrá, vannak itt nagyon szépek:)))

2012. febr. 20. 13:45
 5/18 A kérdező kommentje:

Ismerkedtem már neten mint mondtam, de ... nem vagyok oda ezért a módszerért.

Személyesen meg most nincs időm sajna. Bár úgy elég könnyen szokott menni mert beszélni bírok nagyon :)

én nem láttam még neten szép lányt. :S

2012. febr. 20. 13:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem neten kell ismerkedni,vagy rossz csajokkal inditasz,pl társkeresőn nemlesz fent egy full extrás csaj,vagycsak nagyon válogatsz:D L/15
2012. febr. 20. 13:58
 7/18 A kérdező kommentje:
természetesen van 1 szint, mert én sem azért edzek meg adok magamra, hogy csúnya vagy dagi barátnőm legyen. de szerintem ez a természetes. am nem túl nagy az elvárás, és nem is a fullos csajoknál próbálkozom. :)
2012. febr. 20. 14:33
 8/18 AncsiPancsy ***** válasza:

Szia újra! Pedig vannak szép lányok a neten, kérdés csupán, neked ki a szép...:) Igen, mindenkinek van egy bizonyos szintje, amelyen alább nem ad...és valóban nem a legjobb módja az ismizésnek a net!

Az nagyon jó, hogy sokat tudsz beszélni élőben, más meg sem bír mukkanni:)

2012. febr. 20. 14:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Szoktam igen. De eddig még nem találkoztam eggyel sem közülük. Félek hogy a valóságban már nem jönne be :) Megbántani meg nem akarok. 19/N
2012. febr. 20. 15:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Biztos.

Szerintem a netes ismerkedés olyan, mint vásárlás a turkálóban. Elképzelhető, hogy találsz 1-2 tök jó ruhát, de a többség tök szar vagy átlagos, amit úgyse vennél fel. :D

2012. febr. 22. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!