Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csajok szoktak neten ismerkedni?
Olyan lányokra gondolok, akik csinosak, szépek, magyarul nincs gond a külsejükkel. Nem bombázó, vagy cicababa.
Én ismerkedtem párszor neten, de egyik lány se volt hűde szép, pedig nekem nincs gond a külsőmmel, és ők örültek is neki, hogy jó pasi vagyok, de .... én nem igazán. Vannak itt jó csajok?
21/F
Neten mindenféle ember ismerkedik, szép lányok is.
Viszont kell, hogy legyen valami indokuk, ami miatt nem élőben ismerkednek: bátortalanok, nincs társaságuk, gátlásosak stb. Lehet, hogy szépek, de félénkek.
Persze ahogy mindenütt, a neten is a csúnya vagy átlagos emberek vannak többségben.
Én szép vagyok, csinos, nem felvágásból mondom, ez tény, és nincs problémám a személyes ismerkedéssel, ezért nem szorultam még netes ismerkedésre. De ha nem lenne másra lehetőségem, akkor nem tartanám cikinek. Csak valószínűleg sose kerül erre sor :P
23/L
Szia! Természetesen vannak az interneten szép, jó csajszik is...igaz, nem ők vannak többségben!
Én ezt a fajta ismerkedési formát elég személytelennek tartom - én csinos, de átlagos lány vagyok amúgy -, viszont nagyon sok életre szóló szerelem szövődött már a neten...tehát hajrá, vannak itt nagyon szépek:)))
Ismerkedtem már neten mint mondtam, de ... nem vagyok oda ezért a módszerért.
Személyesen meg most nincs időm sajna. Bár úgy elég könnyen szokott menni mert beszélni bírok nagyon :)
én nem láttam még neten szép lányt. :S
Szia újra! Pedig vannak szép lányok a neten, kérdés csupán, neked ki a szép...:) Igen, mindenkinek van egy bizonyos szintje, amelyen alább nem ad...és valóban nem a legjobb módja az ismizésnek a net!
Az nagyon jó, hogy sokat tudsz beszélni élőben, más meg sem bír mukkanni:)
Biztos.
Szerintem a netes ismerkedés olyan, mint vásárlás a turkálóban. Elképzelhető, hogy találsz 1-2 tök jó ruhát, de a többség tök szar vagy átlagos, amit úgyse vennél fel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!