Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 évvel idősebb pasiba vagyok szerelmes. Mit tegyek?
Ő is nyit feleém én is felé. Jól elbeszélgetünk. Nem tudom miért sose vonzodtam a fiatal férfiakhoz minimum 20 év volt mindig a párom és köztem.
Nem tudom,hogy érdemes -e megprobálnunk.
22/L 52/F
Ne torodj a rosszindulatu emberekkel! A szivunknek nem tudunk parancsolni, egy erett, felnott ferfi nem a mai divat szerint el, nem egyenesiti a hajat es a nadragjabol a fel feneke nem log ki a boxerral, csak mert az olyan meno, hanem FERFI! Tehat nem rib.ancok vagyunk, csak nincs szuksegunk egy mas vilagban elo kislanyra, Fiuk!
TISZTELET A KIVETELNEK!!!!!!!
31/31 pontossan
nem akarok egy skrillex vagy fluor copyval járni hanem egy értelemes érett társra vágyok
szóval szerintem a kedves kérdező is pontosan így gondolkodik mint te vagy én
18/L
csak a pénze miatt kell a nőnek...
a férfinak meg a jó test...
Irigyellek!!!Próbáld meg mindenképpen, ne foglalkozz semmi mással csak h mit mond a szíved!! Énis szerelmes vagyok egy jóval idősebbe, de sajnos nem lehet az enyém.Gondolj bele, mi lenne ha nem lehetnétek együtt? ha e gondolattól úgy érzed, megőrülnél, akkor tudod mit kell tenned.Neked van választásod, jól válassz!! Sok sikert
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!