Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 30 évvel idősebb pasiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 évvel idősebb pasiba vagyok szerelmes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő is nyit feleém én is felé. Jól elbeszélgetünk. Nem tudom miért sose vonzodtam a fiatal férfiakhoz minimum 20 év volt mindig a párom és köztem.

Nem tudom,hogy érdemes -e megprobálnunk.

22/L 52/F

2012. júl. 10. 02:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Azért ez már majdnem két generáció. Tartós kapcsolat? Nem egy jó példa van rá, de talán több rossz.

Egyébként pedig, ha tényleg szereted, nem lehet akadály.

2012. júl. 10. 02:21
 12/35 A kérdező kommentje:

oké úgy talán helyesebb hogy egy pasival többször :P

de amúgy tényleg 2 pasimn volt

az elsővel annó 17 évesen nem feküdtem le mertk iderült csak szeretőnek kellek.

a másodikkal meg igen vele 3 hónapja szakítottam kb 3 év után.

2012. júl. 10. 02:21
 13/35 A kérdező kommentje:
11/12 köszi :) amúgy tartós kapcsolat csakis
2012. júl. 10. 02:22
 14/35 anonim ***** válasza:
na má egyböl kettö lett, és mindkettövel tizenháromezerszer keféltél, ne hogy már nekem magyarázd meg h nem vagy ribanc..
2012. júl. 10. 02:24
 15/35 A kérdező kommentje:

lehet a mai világban sikk r*bancnak lenni de én sose volt és nem isl eszek.

atóól még hogy az idősebb pasikhoz vonzódom nem leszek egyből kva

2012. júl. 10. 02:26
 16/35 anonim ***** válasza:
pénzért szopsz, meg nem birod ki két hétnél tovább pélo nélkül, legalább magadat ne verd már át könyörgök... mi fogott meg az ötvenévesbe, a logo böre vagy a személyisége lol mennyél aludni..
2012. júl. 10. 02:30
 17/35 anonim ***** válasza:

Ez megnyugtat, mert én meg a sokkal fiatalabb lányokra bukom. Most csak 22 vagyok, de a 14-17 év körüli lányok izgatnak leginkább. Olyan fiatalok és finom hamvas bőrük van még és nincsenek úgy elhasználva.

Remélem, ha 52 éves leszek sikerül majd összejönnöm egy 22 éves lánnyal, de ha fiatalbb lenne azt sem bánnám, persze 14 alá nem mennék.

Szerintem ne irigykedjetek, hogy egy mázlista 52 éves férfinek összejött, még nektek is összejöhet! Amúgy meg sok sikert a kapcsolathoz, ne érdekeljen a sok előítéles, szemét ember véleménye. Engem is lepedofiloznak, még egyik jó haveorm is, vele már nem is vagyok jóban, ha ennyire nem tisztel meg elítél, amior én is csak normális kapcsolatra és boldogságra hajtok. Akármilyen hihetetlen csak egy lánnyal feküdtem még le 22 éves létemre. Nem mindenki dugógép, vannak érző szívű emberek is, akiknek fontosabbak az érzelmek, minta pusztán az, hogy minél több valakivel dugjanak. Az más kérdés, hogy én a fiatalabb lányokhoz vonzódom, míg a kérdező az idősebb pasikhoz. De ettől még ugyanolyan rendes emberek lehetünk, kevesebb ítélkezés és támadás, több megértés kéne emberek! Mivé lesz ez a világ így?!

2012. júl. 10. 02:33
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
ja, énis pedofil vagyok de attol még a ribanc az ribanc..
2012. júl. 10. 02:39
 19/35 A kérdező kommentje:

utsó ment a zöld hand :D

amúgy egyet értek ha nem vagy kva vagy dugógép egy senki vagy.

és amúgy nem a' lógó bőre' (ami amúgy nem lóg)

hanem a személyisége na meg szerintem a korához képes elég jó pasi :)

20/35 A kérdező kommentje:
19/17-esnek
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!