Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 évvel idősebb pasiba vagyok szerelmes. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ő is nyit feleém én is felé. Jól elbeszélgetünk. Nem tudom miért sose vonzodtam a fiatal férfiakhoz minimum 20 év volt mindig a párom és köztem.
Nem tudom,hogy érdemes -e megprobálnunk.
22/L 52/F
2012. júl. 10. 02:09
21/35 anonim válasza:
a belsö értékek mint a mercedesbe a füthetö ülés mi? jovan vágom én..
22/35 A kérdező kommentje:
nincs mercedese sőt nem is milliomos. egyetemi tanár, átlagos fizuval. nem a pénze miatt szerettem bele. ha pénz kéne nem rinyálnék gyikon hanem egy büdös k lennék a 70 éves tatákat szopnám a 8ason.
2012. júl. 10. 02:47
23/35 anonim válasza:
kedves kérdező hidd el ha 10 évnél több van köztetek mindenki be fog szólni :/
de az igazi szerelem ezt simán túl éli ;)
24/35 A kérdező kommentje:
lehetséges :(
2012. júl. 10. 02:50
25/35 anonim válasza:
de bunko vagy, lebuktattalak azt nem akarod hogy lássák a nobel dijas okfejtésemet..
26/35 A kérdező kommentje:
nem vagyok bunkó épp ezért ezt a vitát itt le is zárnám
2012. júl. 10. 02:58
27/35 anonim válasza:
egyetemes ribanc vagy lol a haverokkal egyetembe ezt megállapitottuk lol elmentem pokerezni és egyetem-eltem mert tudtam h mekkora ribanc vagy
28/35 A kérdező kommentje:
...
2012. júl. 10. 03:09
29/35 anonim válasza:
XD meguntalak... kár pedig szidásbol még egyetem-ondtam volna de f.szom..
30/35 anonim válasza:
írj rám és megtudod hogy mitől vonzódhatsz a saját korosztályodhoz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!