Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselnétek el azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek el azt, ha egy lány megígérte, hogy találkoztok, de ő mégis elment franciaországba tanulni?

Figyelt kérdés
Megígérte, hogy mielőtt kiutazik mindenképp találkozunk, erre kaptam tőle egy levelet, hogy következő nap utazik ki és nem tudunk találkozni... Nagyon mély érzelmes leveleket váltottunk egymással és mégis ezt kaptam. :( Volt már valaki hasonló helyzetben?

2012. júl. 9. 20:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jobban jártál így... Most kell az neked, hogy találkoztok, beleszeretsz és utána nem látod 1 évig?
2012. júl. 9. 21:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindenképp jobb lett volna, ugyanis, akkor emlékeznék arra, hogy milyen is volt ő élőben, emlékeznék a hangjára, illatára stb. És ő is nyugodt szívvel mehetett volna, hogy legalább találkoztunk.
2012. júl. 9. 21:11
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
Minden nő k*rva. Ezt már megtanulhattad volna!
2012. júl. 10. 00:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem kell siránkozni. Én is átéltem már egyszer egy ilyet. 3 hónapig hülyített, hogy találkozunk, aztán kiderítettem, hogy kamu az egész profiloldala. Szarul esett, de tanultam belőle és megfogadtam, hogy olyannal nem kezdek ismerkedni, aki elérhetetlen, nem láttam előtte, kétes személy vagy messze lakik.

Ne szomorkodj, valószínűleg téged is átejtettek. Mert vannak ilyen tuskó gerinctelen "emberek".

2012. júl. 12. 20:21
 15/18 Hanariko ***** válasza:
13.: elég nagy suttyó vagy te meg! büszke lehetsz...
2012. júl. 21. 22:28
 16/18 omba ***** válasza:

" de soha nem írt konkrétumot és nem értettem" - de most már érted, ugye?

A szerelem nem kötelezően szimmetrikus valami, ahogy elnézem, ez esetben sem.

2012. júl. 22. 00:57
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem ha piszkosul fontos lettél volna neki találkoztatok volna.

szerintem keress mást.

különben is ha nem akart találkozni egyszer sem.. meg csak ígérget - ebben semmi egészséges nem sül ki.

2012. júl. 22. 03:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad senkiben sem megbízni, és semmilyen komoly reményeket dédelgetni netes ismerkedés során addig, amíg személyesen nem találkoztál az illetővel. Nekem jó pár hasonló élményem volt, amíg megtanultam ezt. Ha valaki bejön levélben, akkor minél előbb telefon/Skype/MSN, utána minél előbb élő találkozás, és ha bármelyiknél probléma van, húzódozik, most nem ér rá, most sem ér rá stb., akkor rögtön kuka.
2012. júl. 22. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!