Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új vagyok errefelé csak lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új vagyok errefelé csak lenne 1-2 kérdésem amire szeretnék választ kapni mert nem egészen értem a dolgot (Ha érdekel vagy segíteni szeretnél több info lent)?

Figyelt kérdés
másfél éve ismerek 1 lányt akivel egészen jóban voltunk meg minden nekem megtetszett de a barátnőjével tudták az egészet és párszor csúnyán átvertek meg kihasználtak... és többször összevesztem vele hol én hol ő lépett később a békülés felé. De ami feltűnt és nem nagyon értem hogy mondta hogy nem jövök be neki de viszont nem tudja miért nem nem tudja mi baja van velem meg hogy ő csak barát szinten bír meg ilyesmi de attól még jó fejnek tart stb. Ami mind oké de nem értem hogy amikor a legutóbb is rosszban voltunk miért nézett engem állandóan néz és nem tudom miért van ez... tudom hogy nem bír csak barátként de akkor meg nem tudom mi a fenét akar tőlem miért nem hagy békén,nem hagyjuk egymást békén végre... és ez az egész nekem nagyon rossz mert én őszintén szeretem még mindig mind1 mit tett meg ienek és nem tudok nyugodni tőle gondolatban sem... ha valakinek van valami ötlete kérem írja le. Előre is köszi a segítőkész javaslatokat :)) 16/F

2012. júl. 9. 01:24
 1/8 KMJ ***** válasza:
Szerintem amíg ő sem tudja, hogy mit akar akkor addig óvatosan vele.
2012. júl. 9. 01:30
 2/8 KMJ ***** válasza:
És ha nem őszínte akkor ebből tartós dolog nem sűlhet ki.
2012. júl. 9. 01:32
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot
2012. júl. 9. 01:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Van hogy amit a szíved diktál nem célravezető. Ilyenkor a józan eszeddel kell korrigálnod. Megéri ez neked? Megéri, hogy tovább szenvedj a lány miatt, aki csak barátként tekint rád? A csak barát azt jelenti, hogy nem tekint rád férfiként. Legfeljebb amolyan fiúbarátnőként. Eléggé megalázó... Nem hinném, hogy ebben a helyzetben sok esélyed lenne nála. Talán ha jelentősebb ideig nem találkoznátok, akkor előröl kezdhetnéd az ismerkedést és csinálhatnád úgy a dolgokat, hogy férfi légy a szemében. Nem egyszerű de meg lehet csinálni hidd el.

Azért nem hagy békén, mert az úgynevezett fiú-lány barátság a lánynak k.rvajó de neked nagyon rossz. Te szórakoztatod a lányt, beszélgetsz vele, szereted őt, kellemes társaság vagy. Mit kapsz ezért cserébe? Nagy büdös semmit. Sajnos. Ez a különbség a pasi és a baráti fiú között: a pasijával ugyanúgy jól elvan, mint veled, csak vele még szexel is.

Ha neked elég a csekély dicsőség, hogy azt mondja: jófej vagy, akkor nem szóltam. De ha komoly dolgot akarsz tőle, akkor ki kell keveredned a barátzónából. Hidd el, van rá mód. Nekem most épp nincs olyan csaj, akin próbálkozhatnék, de te is biztos megtalálod a dolgok nyitját

2012. júl. 9. 01:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot. Hogyan lehetne kikeveredni a barát zónából vagy mit lenne célszerű tenni ilyen esetben?
2012. júl. 9. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
személyes tapasztalatom szerint ebből csak a kihasználás lesz (megjegyzés velem fél évig művelték ezt)....
2012. júl. 10. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad. Tök mindegy, hogy lányok-e, "akárhogy" ártanak neked azt visszaadhatod. Jobban szeretik a nők, ha valaki felettük áll és irányíthatja őket.
2012. júl. 10. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2012. júl. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!