Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új vagyok errefelé csak lenne 1-2 kérdésem amire szeretnék választ kapni mert nem egészen értem a dolgot (Ha érdekel vagy segíteni szeretnél több info lent)?
Van hogy amit a szíved diktál nem célravezető. Ilyenkor a józan eszeddel kell korrigálnod. Megéri ez neked? Megéri, hogy tovább szenvedj a lány miatt, aki csak barátként tekint rád? A csak barát azt jelenti, hogy nem tekint rád férfiként. Legfeljebb amolyan fiúbarátnőként. Eléggé megalázó... Nem hinném, hogy ebben a helyzetben sok esélyed lenne nála. Talán ha jelentősebb ideig nem találkoznátok, akkor előröl kezdhetnéd az ismerkedést és csinálhatnád úgy a dolgokat, hogy férfi légy a szemében. Nem egyszerű de meg lehet csinálni hidd el.
Azért nem hagy békén, mert az úgynevezett fiú-lány barátság a lánynak k.rvajó de neked nagyon rossz. Te szórakoztatod a lányt, beszélgetsz vele, szereted őt, kellemes társaság vagy. Mit kapsz ezért cserébe? Nagy büdös semmit. Sajnos. Ez a különbség a pasi és a baráti fiú között: a pasijával ugyanúgy jól elvan, mint veled, csak vele még szexel is.
Ha neked elég a csekély dicsőség, hogy azt mondja: jófej vagy, akkor nem szóltam. De ha komoly dolgot akarsz tőle, akkor ki kell keveredned a barátzónából. Hidd el, van rá mód. Nekem most épp nincs olyan csaj, akin próbálkozhatnék, de te is biztos megtalálod a dolgok nyitját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!