Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívtam egy lányt koncertre és igent mondott nagyon teccik nekem és szeretnél hogy a legjobb napja legyen a világon! Ti elvinétek előtte moziba utána mondanátok meg neki vagy előtte hogy szeretem hogy csináljam?
ne mondd neki, hogy szereted.
amúgy előtte mozi, utána kis séta vagy akármi (szervezd úgy, hogy legyen a mozi vége és a koncert előtt 1,5-2 órátok még
) aztán koncert. nekem ez így bejönne
1. Első randin nincs mozi!
2. Nem mondjuk ki azt a szót az első szexig! (Ha biztosan kíván, akkor ki lehet mondani.)
Én sem értem, mi a baj a mozival? Főleg, ha a lány választhat :D
Utána legalább van miről témázni (persze jobb esetben amúgy is van, de értitek hogy értem)
Amúgy milyen koncertre mentek? :)
Azért nincs mozi, mert
1. Elmegy 2 órátok és egy szót sem váltotok egymással.
2. Illik meghívni a lányt. Első randin nem költünk ennyit egy lányra, mert ha nincs második randi, akkor kidobott pénz.
23:34
ez a baj forrása ... már a kezdet kezdetén a lány választ.. utána később ő miatta dolgozol, mert amit a pasi megkeres a csaj elkölti..
De nyugodtan adjátok oda a lányoknak a gyeplőt.
2 mozijegy kb 2500ft ennyi senkit sem vágott még a földhöz :D
És azzal hogy a lány válassza ki a filmet még nem jelenti hogy akkor majd ő egy irányító pitsa lesz, nem értem ez hogy függ össze?
Én sajnálom hogy ilyen csőlátású és csalódott vagy, valószínűleg azért látsz bele egy moziba ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!