Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm pasija és köztem valami?
Nagy baj van. Legutóbb mikor kint voltunk iszogatni a haverokkal elmentünk pisilni legjobb barátnőm pasijával a természet lágy ölén. Van köztünk valami bizsergés és ez nagyon nem jó. Visszafele kézen fogva jöttünk hogy a bandázós fiúk ne szóljanak be nekem (mivan cica, meg szia szépségem meg hasonlók). Én aggódom, mit csináljak, nem akarok véletlen sem összekeveredni a gyerekkel (nagyobb mennyiségű alkohollal még az is lehet hogy megtörténne, bár nem hiszem, hogy hagynám), barátnőmmel már 17 éve jóban vagyunk.
Kerülnöm kéne a társaságát? Mit lehet ilyenkor csinálni?
te nagyon is élvezed, hogy máshogy néz rád a srác... de még magadnak is tagadni akarod.
ha kikezd veled, szólj a barátnődnek.
de úgyis megba**atod magad vele... ismerem a fajtádat...
A srác sem olyanfajta hogy félrelépne. Amúgy meg fogj vissza a hangnemedből utolsó... Szűz vagyok és nem a legjobb barátnőm pasijával akarnám elveszíteni.
Ez ilyen önhibánkon kívüli dolog, biztos a feromonok teszik vagy én nem tudom.
Ha ő olyan, aki nem akar kikezdeni veled, te meg főleg nem veled, akkor nem látok problémát.
Ne igyál nagyobb mennyiségű alkoholt (kisebbet se), kézen fogva sétálni meg nem jelent komoly elkötelezettséget.
Ne rágódj ezen, mert még kitalálsz valamit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!