Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gázban vagyok, mit tegyek ha a legjobb barátnőm pasija bejön nekem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
ne fingj mert berobban.
2012. márc. 6. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Ne gyújts rá xDD
2012. márc. 6. 19:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem is bejön a barátnőm egy-két barátnője, de nem csinálok ebből ügyet. Egyébként ha van benned értelem, nem mész tovább és kész. Ha nem is vagy ember (hiszen lány vagy), legalábbis az ösztöneidnek tudsz parancsolni, nem?
2012. márc. 6. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:

Értékeld át a legjobb barátnő fogalmat!

Barátaim barátnőjére soha nem tudtam nőként tekinteni.

Lehet ,hogy mégsem ő a legjobb barátnőd?

2012. márc. 6. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:

Semmit, mert kinyír a legjobb barátnőd....

Engem egyszer jól átvertek, igaz hogy még csak tiniszerelem volt, de nagyon fájt. A legjobb barátnőmet beavattam abba a titokba, hogy az újj fiú nekem nagyon is tetszik, segítsen nekem, derítsen ki pár dolgot róla, tetsze-e neki, stb... nem nevetni 13-14 éves voltam :D

amugy mindenki azt mondta rá, mert magas volt, hogy mijen idétlenül néz ki, meg mijen csúnya, meg bla..bla..bla..

Majd két hét betegség után bementem suliba, és ott smacizott vele...hát szörnyű volt. Ha nem lettek volna ott többen simán megtépte, volna, de inkább nem akartam magamat megalázni.

2012. márc. 6. 19:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Semmit. Felejtsd el 5 milliárd másik pasi van a földön. Ez a tesókódex alapszabályát borítanád fel.
2012. márc. 6. 19:45
 7/17 A kérdező kommentje:
De ebben az a gáz, hogy neki is bejövök.
2012. márc. 7. 19:37
 8/17 anonim ***** válasza:
akkor ő se fingjon.
2012. márc. 7. 19:41
 9/17 A kérdező kommentje:
most beszélek vele, és miattam fog szakítani a Nikivel. Beszélt vele és azt mondta neki a Niki hogy tegye azt amit a szíve diktál. És fogadjunk hogy engem fog választani!
2012. márc. 7. 20:01
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez aztán az erős alapokon fekvő igaz barátság!! Remélem szórakozol és nem abba buta , ,,akkor is bebizonyítom, hogy még a tini lányomnál is jobban nézek ki,, kategóriába tartozol.

Ha ezt komolyan gondolod, szívből sajnállak.

Remélem csak unalomból Trollkodsz?

2012. márc. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!