Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gázban vagyok, mit tegyek ha a legjobb barátnőm pasija bejön nekem?
Értékeld át a legjobb barátnő fogalmat!
Barátaim barátnőjére soha nem tudtam nőként tekinteni.
Lehet ,hogy mégsem ő a legjobb barátnőd?
Semmit, mert kinyír a legjobb barátnőd....
Engem egyszer jól átvertek, igaz hogy még csak tiniszerelem volt, de nagyon fájt. A legjobb barátnőmet beavattam abba a titokba, hogy az újj fiú nekem nagyon is tetszik, segítsen nekem, derítsen ki pár dolgot róla, tetsze-e neki, stb... nem nevetni 13-14 éves voltam :D
amugy mindenki azt mondta rá, mert magas volt, hogy mijen idétlenül néz ki, meg mijen csúnya, meg bla..bla..bla..
Majd két hét betegség után bementem suliba, és ott smacizott vele...hát szörnyű volt. Ha nem lettek volna ott többen simán megtépte, volna, de inkább nem akartam magamat megalázni.
Ez aztán az erős alapokon fekvő igaz barátság!! Remélem szórakozol és nem abba buta , ,,akkor is bebizonyítom, hogy még a tini lányomnál is jobban nézek ki,, kategóriába tartozol.
Ha ezt komolyan gondolod, szívből sajnállak.
Remélem csak unalomból Trollkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!