Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanad el h szeretnel tolle tobbet?
meg kell kérdezni, hogy "te mit gondolsz rólam, milyen embernek tartasz?"
vagy magabiztos és őszinte erős leszel és megkérdezed, hogy mit érez irántad, mert te sokkal többet mint barátság és el tudnád vele képzelni közösen egy párkapcsolatot.
szerintem ne kertelj! Ne vacakolj, mert a végén elkésel ezzel!
Állj elé és vállald be nyíltan az érzéseidet, ugysem lennél rá sokáig képes h haverkodj vele továbbra is, hameg időközben lesz valakije akkor nagyon rossz lesz neked!
Szóval állj elé és mond meg neki, hogy szeretnék veled beszélni szeretnék mondani valamit.....már régóta sokkal többet érzek irántad mint barátság és nagyon beléd szerettem.....fontos vagy nekem, és ha lehetne azt szeretném hogy az enyém légy!
Szóval vagy igen vagy nem lesz a vége....De legalább tiszta lesz a helyzet.
Ha elutasít akkor legalább megtudtad h mivan...lehet utána nem beszéltek egy jó hosszú ideig vagy soha többet az is előfordult már, de hidd el ha nem mondod ezt el neki akkor szenvedni fogsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!