Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jöjjek össze olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöjjek össze olyannal, aki nem tetszik?

Figyelt kérdés

Voltak régen problémáim, egy része megoldódott, de emiatt a probléma miatt nem volt még barátnőm.

Viszont mostanra úgy vágynék egy lány szeretetére... Most jelenleg lenne egy csaj, csak nekem nem jön be. Jöjjek össze vele, vagy mi a megoldás?

2012. júl. 9. 17:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Én is gyakran filóztam, filózom ezen a dolgon a mai napig. Mivel csak 165cm vagyok és 51kg, így a kövér lányoknál van csak esélyem valamiért, aztán nekem meg épp ők azok, akik taszítanak, nem vonzanak, de elgondolkoztam, hogy megkéne próbálni, de végül szégyen vagy sem, de megfutamodtam, ez nekem nem ment. Inkább ott hagytam és maradtam azóta is egyedül. Sajnálom, hogy ilyen válogatós és felszínes szörny vagyok, ahogy azok alányok, akiknek én nem kellek, nyílván ez a büntetésem, de mégsem tudnék olyan lánnyal együtt lenni, akit nem kívánok szexuálisan. :/
2012. júl. 9. 17:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tetszik nem is fog működni az egész.. talán egy darabig ellesztek,de aztán megunod. szerintem..
2012. júl. 9. 17:59
 3/21 A kérdező kommentje:

bocsi de nem az volt a kérdés h kit milyen csaj utasított el.

Egyébként az én problémám puszta lelki okokból volt/van.

2012. júl. 9. 18:03
 4/21 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem tetszik, akkor hiába erőlteted a dolgot, nem fog menni ... :/

Külső megfog, belső megtart :)

19/L

5/21 A kérdező kommentje:
hol találhatnék valami csajt amúgy? Nem nagyon járok sehova.
 6/21 anonim ***** válasza:
hát te arra gondoltál már, hogyan csokolnád meg, ha bottal se nyulnál hozzája?
2012. júl. 9. 18:04
 7/21 A kérdező kommentje:

19/L: tényleg nem megy mert egyáltalán nem tetszik.

De akkor mi a megoldás?

8/21 anonim ***** válasza:
88%

Sokan vannak így. Többnyire az ilyenekből lesznek a 40 éves szüzek.

Ha eddig olyan csajoknál nem volt esélyed sem, akik neked tetszenek, az azt jelenti, hogy magadhoz képest irreálisan magasan van nálad a minimum határ... Az ilyeneknek általában nem helyes az önképük...

El kell fogadni, hogy a szép lányoknak nem kellesz, ennyi. Vagy várhatsz rájuk, de majd 30 évesen is szűz leszel és még mindig a mesebeli elérhetetlen Playboy címlaplányra fogsz várni...

9/21 A kérdező kommentje:

nem mondtam h bottal sem piszkálnám meg mert nem vagyok ilyen beképzelt.

De amúgy sehogy sem menne vele sem a csók sem a szex, legalábbis úgy érzem.

2012. júl. 9. 18:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Hát attól függ ,ha kimondottan csúnyának tartod és taszít akkor felejtsd el.. Ha úgy látod nem nagy szám,de azért járnál vele akkor esetleg egy próbát megér.. Nekem is volt olyan nem tetszett de azért nem undorodtam tőle.. Amikor megismertem akkor már megtetszett...Érdekes
2012. júl. 9. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!