Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöjjek össze olyannal, aki nem tetszik?
Voltak régen problémáim, egy része megoldódott, de emiatt a probléma miatt nem volt még barátnőm.
Viszont mostanra úgy vágynék egy lány szeretetére... Most jelenleg lenne egy csaj, csak nekem nem jön be. Jöjjek össze vele, vagy mi a megoldás?
nekem is lelki problémáim voltak, azt hittem, hogy megoldodott, de nem.
2 év pszichoterápia, 21 éves koromig szüzesség, cikizések, lerondázások, idióta nevelés, 0 önismeret. Mégis be tudtam csajozni, mondjuk ez inkább a nagy számok törvénye miatt lett igy. De hiába csajoztam be, mert 1 év után vége lett, emrt amugy is silány kapcsi volt, most meg még ugy se tudok becsajozni, hogy hetente más csajjal kavarok, bulikban több lánnyal is smárolok/este. Sőt már arra játszom, hogy a lányok kapjanak le engem és ne én másszak rájuk.
de látod, leirtad, te perszóna:D
leirtad, hogy pusztán testi vágyaid kielégitése végett simán lehetsz JÓ kinézetü pasikkal.
nekünk ugyanerre a célra prostik elérhetöek csak.
nem tudom látod e mennyire asszimetrikusan egyenlötlen. Mi várjunk az "igazira" mint a mesében, addig ti dugtok, mert igények vannak, és ki kell elégiteni. Más meg folytsa magába.,
Ha tapasztalatlan vagy, akkor tapasztalatszerzésnek jó lehet.
De ne játssz vele, az nem szép dolog és általában visszaüt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!