Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell 40 fokban garbóban járnom, amikor nincs is mellem? A párom kikészít.
Ez komoly? Most komolyan, megvárod, míg ad egy taslit?
Megáll az eszem. Beteg a pali, fuss amíg lehet, minél messzebbre.
Ne haragudj, de te vagy a hibás, ha ezt hagyod. Teljesen mindegy, milyen a felső (kivéve a garbót), ha lehajolsz, szinte mindegyikben kicsit látszik a melled.
Te kétrét görnyedve közlekedsz?
Az én párom szereti, ha csinosan öltözök, az sem zavarja, ha kivágottabb a felsőm. Mindketten el tudjuk dönteni, hogy mit húzzunk fel, maximum a véleményét kérjük ki a másiknak, de semmiképp sem a beleegyezését.
Hagyd el még most, mert később ezerszer rosszabb lesz a helyzet, és azt veszed észre, hogy elvadít mindenkitől és kékre-zöldre ver, mert nem olyan ritmusban lélegzel, ahogy neki tetszik.
lökött egy pasid van, hallod
de ha neked ez kell - szeresd ezt
szerintem ki fog dobni. mindig azt hajtogatja, hogy neki nem vagyok "nő"
hát amikor úgy öltöztetne,mint egy férfit...akkor lennék nő :(
szakíts vele.. hisz nem is tisztel..
én mindig kikérem a pasimnak a véleményét néha mondom neki, hogy válasszon ő felsőt nekem kirakok párat és mindig a legkivágottabbat választja:$
nem ér annyit az egész, hogy szenvedj, de ha ezt nemtudod egyedül eldönteni, akkor lehet nálad is bajok vannak..
fogd fel, hogy a pasid egy taho...
"és ha elfutok, más lánnyal lehet nem csinálná ezt. nem tudom. de rosszul esik nagyon."
Dacból sose legyél együtt valakivel. Én egyszer csináltam ezt, jól megszívtam, győztem magam összerakni a szakítás után. 2 éve történt, most sikerült teljesen talpra állnom, és már az sem érdekel, hogy elfordul, ha meglát az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!