Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nővére kikészít :@...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prado09 kérdése:

A párom nővére kikészít :@ tanácsok?

Figyelt kérdés
A csajommal nem tudok rendesen beszélni mert a nővére nem haggya és ráadásul ezt mondta nekem hogy ez volt az utolsó hogy vele beszétem :( Szerintetek mit kéne tennem ??? talán nagyon féltékeny lehet, hogy a hugának hónapok óta van kapcsolatja neki meg nincs???? vagy tényleg egy ilyen kis utolsó rosszakaró ribanc lehet? nem hadja a hugát éni : @ vajon ha jól megb@szom megnyugszik? vagy lőjjem inkább le? :D:D:D már tényleg nem értem mi a baja... pedig nem vagyok ronda srác, több lány is örülne ha velük járnák.... mondjatok valamit!
2012. márc. 4. 23:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Egy szarkeverő ribanc. Mi köze hozzátok? Semmi? Ne foglalkozz vele,nem tud mit tenni:D.
2012. márc. 4. 23:54
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
kérdezd meg mit gondol a gruppen szexről.
2012. márc. 4. 23:54
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
hát ne találkozz úgy a barátnőddel, hogy ott a nővére!ne állj a nővérével szóba!
2012. márc. 5. 00:02
 4/13 A kérdező kommentje:
23:54, nem közösülök ezzel a ribivel! :D utálom! és nem is tettszik nekem!
2012. márc. 5. 00:16
 5/13 A kérdező kommentje:
23:54 a másodiknak szólt és az első válaszolónak pedig: ugye hogy szarkeverő :@ az ilyeket fel kell húzni lucifer veres égő izzó méteres faszára! :D
2012. márc. 5. 00:18
 6/13 A kérdező kommentje:
00:02, először jól lehordom aztán megkérdem hogy féltékeny vagy rég látott faszt hogy a hugát nem hadja beszélni velem vagy a hugára féltékeny pff.
2012. márc. 5. 00:20
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
szerintem tanuld meg a HAGYJA szót helyesen leírni
2012. márc. 5. 00:47
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
meg a többit is. aztán ha a csaj tovább szopakodik, a helyesírási szótár keményfedeles, díszkötéses példányával (cirka 3,2 kg súlyú) sújts a fejére, attól észbe kap
2012. márc. 5. 01:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Először helyes:írás 1.

Másodszor:fogalmazás 1.

Harmadszor:szánalmas gyík vagy!

2012. márc. 5. 06:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát jó nagy s*gg lehet a csaj. Mondjuk, amekkora unintelligens, mucsaröcsögei idióta parasztnak tűnsz a szöveged alapján, ha lenne húgom és veled állítana haza, lehet, nem az ajtón át mennél haza. De ez csak személyes vélemény :).
2012. márc. 5. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!