Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást! De a távolság. Kikészít mindkettőnket Mit tegyünk?
Szeretem a barátnőmet, ő is engem, nagyonjól megvagyunk, és férfi létemre, a mai napig ledördül egy könnycsepp sokszor annyira hiányzik...:/
Pl mikor a képeit nézem, hozzáérek a monitort, és végigsimítom a kezem az arcán...áhh teljesen megbolondultam, mint egy kisgyerek...nemtudom kezelni az érzelmeim...
de mindkettőnkenk nagyon rosz ez így...kicsit ugyérzem szenvedünk...nemakarja ehyikünk sem elveszíteni a másikat, de ugye féltékenység, kicsi bizalmatlanság, stb játszik nagyon...
Első távkapcsolatom, de sztem utolsó is...:(
légyszi olynaokat ne, hogy "ezért sose távkapcsolat" meg nem isszeretem igazán. meg stb stb....mert felvállaltuk mindketten, tudtuk, hogy nehéz lesz...
fel sem tudom fogni ésszel, most, hogy mi lenne ha szaktanánk....ha soha többé nem látnám, soha nem érezhetném, soha nem csókolhatnám...:'(
egyszerűen soha többé nem érezhetem az az embert, aki annyit jelent nekem...:'(
de jelenleg, az vna a szemembe, ohgy jobb lenne nekünk egymás nélkül...iszonyatosan fájdító ezeket leírni...hogy ne szenvedjen elsősorban ő, hogy neki legyen jó..., és ne fájjak neki én...
kort szándékosan nem írok, legyen elég annyi, hogy huszas éveink elején vagyunk mindketten.
és lassan 9 hónapja együtt (nemsok, de ez nem egy átlagos kapcsolat...leírhatatlan...legalábbis nekem, hogy mit érzek..)
Kérd le neki kívánságműsorban:
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor együtt tudtok maradni távkapcsolatban is. Ha meg mégsem, akkor szétmentek. De ne azért szakíts, mert majd úgyis tönkremegy.
Igyekezzetek azon lenni, hogy a jövőtökben ne egymástól messze legyetek. Addig is, ha szerelem és bizalom van, a távkapcsolat is működhet, persze nehezebben.
Szia!
Teljesen megértelek, átérzem a helyzeteteket. A párom és én szintén távkapcsolatban élünk, 200 km-re vagyunk egymástól, én egyetemen, ő dolgozik, egy hónapban egyszer vagy kétszer látjuk egymást. Nem mondom, hogy egyszerű kibírni ezt a távolságot, de nem is lehetetlen, mi már másfél éve élünk így. Tervezzük az összeköltözést, de mivel még a szüleim finanszírozzák az ittlétemet, ők pedig utálják a páromat, legkorábban másfél év múlva tudunk összeköltözni, addig kénytelenek vagyunk várni. De segít, hogy minden nap beszélgetünk, főleg skype-on, és olyan gyakran megyek haza, amilyen gyakran csak tudok. Próbáljatok ti is minél többet beszélgetni, mondjatok el egymásnak mindent, így kisebbnek tűnhet a köztetek lévő távolság, még ha csak lelkiekben is. Nekünk pedig ezen kívül még az a tudat segít, hogy már csak X hónap és végre összeköltözhetünk :) Látjuk a célt, és ez erőt ad nekünk a folytatáshoz!
Kitartás :)
Köztünk 300km távolság van. Minden megoldható ha nem lanyhul az érzelem, az érdeklődés a másik iránt. Nem vagytok már gyerekek,így ha komoly a kapcsolat lassan úgyis együtt fogtok élni. Ez erőt ad.
Nem kötekedésnek szánom, de ha ilyeneken gondolkozol, hogy jobb lenne-e külön a távolság miatt, akkor ott már nincs valami rendben, még ha azt is gondolod, hogy szereted. Ez tapasztalat.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!