Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat működhetne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PetFen kérdése:

Távkapcsolat működhetne, ekkora távolság ellenére?

Figyelt kérdés
Közel fél éve ismerjük egymást ,de csak egy hónapja kezdünk el járni . Napokban kapott egy nagyon jó állás ajánlatot amit vétek lenne elhalasztani ...a baj csak annyi ,hogy az Atlanti -óceán választana el kettőnket ..lenne így értelme folytatni?
2012. febr. 5. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért nem mész ki vele?
2012. febr. 5. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem eddig két távkapcsolatom volt, egyik sem működött. De te nem én vagy, úgyhogy ne ebből indulj ki. ;)

Meg kell próbálni. Ha működik, akkor jó. Ha nem, akkor meg legalább megpróbáltátok. Az is számít, hogy milyen gyakran tudnátok találkozni.

2012. febr. 5. 18:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam/gondolkodom rajta ..de tavasszal fogok végezni a mostani iskolámmal ,és utána pedig megint szeretnék elkezdeni egyet (ez persze attól is függ,hogy felvesznek..)
2012. febr. 5. 18:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves második kommentelő ! mekkora volt köztetek a távolság?
2012. febr. 5. 18:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálam sem működtek a távkapcsolatok, pedig csak néhány 100 km-ről volt szó minden esetben. Egyszerűen én nem bírom elviselni, hogyha a párom nem lehet mellettem, amikor szükségem van rá. Most is van a párom és köztem 200 km, de egy városban tanulunk, így szerencsére rengeteget tudunk találkozni. Ha ő egy évre elmenne külföldre, akkor nem is gondolkoznék, hogy legalább megpróbálom kibírni és maximális szeretettel várni haza, de ha úgydönt végleg ilyen messzire költözik és több ezer km lenne közöttünk, akkor valószínűleg könnyebb ha most vetünk véget a kapcsolatunknak, nem x idő szenvedés után.

Egy barátomnak kiköltözött Amerikába a barátja, évente négyszer találkoztak, a szüneteket mindig együtt töltötték, de ez is kevésnek bizonyult, másfél év után szakítottak a kevés találka miatt.

2012. febr. 5. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Az első távkapcsolatomnál 150 km volt a távolság. A másodiknál úgy 1200.
2012. febr. 5. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de nem sok értelme lenne.

Egy hónap alatt nem is tudtátok még teljesen kiismerni egymást. Tegyük fel, hogy vársz rá fél évet. Utána hazajön, és kiderül, hogy ez nem is működik. Egy hónapra rá szakítotok. (lehet hogy nem így lesz, de nagy az esélye)

Én nem mennék bele,(igaz, én nem is vagyok szerelmes.).

2012. febr. 5. 18:27
 8/11 anonim válasza:
100%

Több mint egy évig éltem a párommal távkapcsolatban... nehezen, de kibírtuk, bár mi minden héten, második héten tudtunk találkozni...lassan 2éve vagyunk együtt, ide tudott költözni.

Minden a kitartáson és a másikban bízáson alapul. Sok-sok-sok webcamerázás, minden napi beszélgetés, msn-en, telefonon, mi még írott levelet is küldtünk egymásnak néha:)

Nem kell félni tőle, ha igazán szeretitek egymást.

Mennyi időről lenne szó?

2012. febr. 5. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell a vattacukor. Nem működik.
2012. febr. 5. 20:14
 10/11 anonim válasza:
ne haragudjatok, de aki azt mondja, hogy nem működik, volt egyáltalán már ilyen helyzetben? és tényleg szerelmes volt? mert ha nem, akkor tényleg egyszerű azt mondani, hogy jajj biztosan nem fog működni, miért is működne... képzeljétek, a kettőt közül akkor ezek szerint valaki nem volt elég kitartó, vagy szerelmes... hányszor megkaptam én is mindenkitől, hogy ne áltassam magam. szartam rájuk, és képzeljétek, boldogok vagyunk, és egyszer sem bántam meg, hogy nem adtuk fel...
2012. febr. 6. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!