Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat működhetne, ekkora távolság ellenére?
Nekem eddig két távkapcsolatom volt, egyik sem működött. De te nem én vagy, úgyhogy ne ebből indulj ki. ;)
Meg kell próbálni. Ha működik, akkor jó. Ha nem, akkor meg legalább megpróbáltátok. Az is számít, hogy milyen gyakran tudnátok találkozni.
Nálam sem működtek a távkapcsolatok, pedig csak néhány 100 km-ről volt szó minden esetben. Egyszerűen én nem bírom elviselni, hogyha a párom nem lehet mellettem, amikor szükségem van rá. Most is van a párom és köztem 200 km, de egy városban tanulunk, így szerencsére rengeteget tudunk találkozni. Ha ő egy évre elmenne külföldre, akkor nem is gondolkoznék, hogy legalább megpróbálom kibírni és maximális szeretettel várni haza, de ha úgydönt végleg ilyen messzire költözik és több ezer km lenne közöttünk, akkor valószínűleg könnyebb ha most vetünk véget a kapcsolatunknak, nem x idő szenvedés után.
Egy barátomnak kiköltözött Amerikába a barátja, évente négyszer találkoztak, a szüneteket mindig együtt töltötték, de ez is kevésnek bizonyult, másfél év után szakítottak a kevés találka miatt.
Nem akarlak elszomorítani, de nem sok értelme lenne.
Egy hónap alatt nem is tudtátok még teljesen kiismerni egymást. Tegyük fel, hogy vársz rá fél évet. Utána hazajön, és kiderül, hogy ez nem is működik. Egy hónapra rá szakítotok. (lehet hogy nem így lesz, de nagy az esélye)
Én nem mennék bele,(igaz, én nem is vagyok szerelmes.).
Több mint egy évig éltem a párommal távkapcsolatban... nehezen, de kibírtuk, bár mi minden héten, második héten tudtunk találkozni...lassan 2éve vagyunk együtt, ide tudott költözni.
Minden a kitartáson és a másikban bízáson alapul. Sok-sok-sok webcamerázás, minden napi beszélgetés, msn-en, telefonon, mi még írott levelet is küldtünk egymásnak néha:)
Nem kell félni tőle, ha igazán szeretitek egymást.
Mennyi időről lenne szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!