Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban vagyok, elég nagy a távolság, és a szülők is akadékoskodnak. Hogyan lehet ezt túlélni?
Szóval, a lány 800 kilométerre van, és hát a repülőjegy nagyon drága lenne, nem is beszélve arról, hogy innen nincs közvetlen járat, és sajnos a vonat is sokszor átszállós, úgyhogy marad a busz, ami viszont nem túl olcsó. Hogyan lehetne megoldani a találkozást, hogyha a szüleim akadékoskodnak, nem akarnak engedni, és mindent megtesznek, hogy idekössenek? Megérné-e kijátszani őket? És persze a nagy összegű telefonszámlának sem örülnek egyik oldalon sem. :/ Mit lehetne tenni ilyen helyzetben? Egyébként 2 év múlva itt fogom hagyni az országot, addig ki lehet-e bírni?
Kérek mindenkit, hogyha poénkodni akar, akkor az menjen máshová!
Előre is köszönök minden választ!
16/F
Éééén is távkapcsolatban vagyok, nyáron találkozunk, de addig nem tudom hogy bírjuk ki... Még 2 hónapja se vagyunk együtt és máris alig beszélünk, már vagy 2 hete nem válaszolt az utolsó üzenetemre... én nagyon szeretném hogy kitartsunk a nyárig, mert tudom hogy csodás lenne megint együtt lakni, de az az 1000km távolság nagyon rossz... ja és a szüleim még nem tudnak róla :/
16/l
Ha nem találkoztatok, akkor még semilyen kapcsolatban se vagytok. :P Amúgy őseid joggal akadékoskodnak. Kiskorút elengedni csak úgy a nagyvilágba? Hááát, szerintem én se tenném. Sorry, de így látom.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!