Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők! Mennyi a köztetek lévő távolság, és hogyan oldjátok meg?
Légyszi kort is írjatok, és azt is, hogy mióta vagytok együtt.. :)
Ha taliztok sétáltok, moziba mentek v annyira "ki vtok éhezve" hogy rögtön a lényegre tértek?:D
Amióta elköltöztek a barátnőmék 50 km van köztünk 1 éve van ez a helyzet, de suliidőben minden nap találkozunk, mert az apja behozza a lányt, mert a munkahelye megmaradt, és a sulim ottvan a munkahelye mellett, és egy suliba járunk, mert még felvetettem őt hozzánk. Szünidőben általában 1-3 naponta találkozunk, többnyire én megyek, de van amikor ő jön. A héten kedden találkoztam vele utoljára, nagyon vágyom már rá, nem feltétlenül a szexre, hanem a barátnőmre, holnap megyek hozzájuk, valószínűleg keresünk alkalmat a szexre is, mert már rég voltunk együtt. (múlt hét szerda) Kb. 3 éve vagyunk együtt.
18/f
1,5-2 órányira. (35km) nem mondanám távkapcsolatnak. De hetente 2-3x találkozunk suliidőben. Tavaly 1-2 volt. :(
1 évesek múltunk
Én 400 km-re lakok a barátomtól és havonta egyszer kétszer utazunk egymáshoz felválltva de minden nap msn és telefon (már ha nem fogy el a pénz :( )
lassan 1 hónapos kapcsolat de már fél éve ismerjük egymást:D
hát rögtön biztos hogy nem térünk a lényegre az picit később jön:P:P:P
De a sétálás filmezés beszélgetés megy 1000rel de minél többet beszélgetés egymás szemébe nézés és hogy átöleljen minél többet :)
18/L
De
300 km, van köztünk, és sehogy se oldjuk meg (:
Kevés időnk van, gimi, koli, de azért 2 havonta megpróbálunk összedobni egy talit.
Ilyenkor általában sétálgatunk vagy mozizunk 0,5-1 órát, aztán hajrá.
17 évesek vagyunk, 2 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!