Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat működhetne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PetFen kérdése:

Távkapcsolat működhetne, ekkora távolság ellenére?

Figyelt kérdés
Közel fél éve ismerjük egymást ,de csak egy hónapja kezdünk el járni . Napokban kapott egy nagyon jó állás ajánlatot amit vétek lenne elhalasztani ...a baj csak annyi ,hogy az Atlanti -óceán választana el kettőnket ..lenne így értelme folytatni?
2012. febr. 5. 18:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mi lassan egy éve vagyunk távkapcsolatban. Ő Kanadában él, ott ismerkedtünk meg, 4 hónapja voltunk együtt, mikor nekem haza kellett jönnöm, mert turistaként voltam kinn. Most szeptemberben fogok elkezdeni egy három éves sulit, amit elfogadnak ott is. Nekünk megy! Nagyon szeretjük egymást és együtt tervezzük a jövőt. Legutóbb 6 hónapig nem láttuk egymást, kutya nehéz volt, de nem rontott semmit a kapcsolatunkon. Fontos, hogy mi látjuk a végét, hogy mi a cél, mikor leszünk együtt végre véglegesen. És, hogy tényleg együtt tervezzük a jövőnket. A skypeon nagyon sok mindent lehet ám csinálni. Szerintem vágj bele, úgy sem fogod megtudni, hogy sikerülne-e, ha nem próbálod meg;)
2012. febr. 17. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!