Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 év után is kikészít! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után is kikészít! Hogyan szabaduljak meg tőle?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit 14 éves korom óta ismerek és 4 évig szerelmes voltam belé. Soha nem jártunk, öt éven keresztül csak hétvégenként a helyi krimóba lestük egymást, beszélgettünk, meg néha ha senki nem tudott róla akkor találkoztunk beszélgettünk, csókolóztunk hajnalig, másnap pedig mintha nem is történt volna semmi, elmentünk egymás mellett és csak a szemünk sarkábol lestük a másikat ennyi. 5 évvel vagyok nála fiatalabb, sose vállalt fel (de bnője sem volt az öt év alatt - bár nem miattam, egyszerűen csak ilyen). Az egész város ismer minket és látták a szikrát, nekem is azt mondták h belém van állva, meg tudom h neki is susmorogtak rólam, de éveken keresztül csak a tagadás meg a büszkeség, néha-néha részegen összeborultunk mások előtt is, de másnap ismét nulla. Telefonon volt hogy naponta beszéltünk órákat, de személyesen nagyon ritkán jött oda hozzám, kábé havonta, máskor csak a szemezések meg janiskodások mindkettőnk részéről.

Azóta én felnőttem, 14 éves csitriből majd 20 éves csaj vagyok, 2 éve barátom van, akit nagyon szeretek, bár azt a "meghalok érte"-tüzet csak egy ember iránt lehet érezni, és én azt 14 évesen már kilőttem. A barátommal nagyon összeillünk, egyszerre vagyunk tróger mocskos idióták és romantikus álompár. Vele tervezem az életemet, együtt megyünk egyetemre is.

De mégis ha meglátom a másikat, valahogy végem lesz. Tőle nem akarok semmit, nem tudnám elképzelni h együtt járjunk, hiszen ennek épp ez volt a varázsa, hogy mindig közel volt és mégis távol, alig beszéltünk, mégis úgy érzem jobban ismerem mint bárki mást. Az érzés annyiban átalakult, hogy nem szomorkodok ha nem beszélünk már, de ha a közelemben van az a világon az egyik legjobb érzés még mindig. Mióta barátom van kevesebbet beszélünk meg találkozunk, meg nem is volt köztünk semmi mert hát nem csalom meg a barátom, akire egyébként meg féltékeny, mert a haverjaival kiröhögik, oltogatják meg volt h "véletlenül" neki is ütköztek stb. Azt képtelen vagyok felfogni, hogy lehet rám még imndig ekkora hatással, nem tudom hogy lehetne elbánni az emlékekkel meg az egész dologgal. Barátommal beszélgettünk már erről, őszintén elmondtam neki ezt az egészet, rosszul esik neki de megérti mert a múltjáról nem tehet senki. Szeretnék megszabadulni ettől az egésztől.

2011. aug. 9. 12:19
 1/5 anonim válasza:
bocsi az off-ért: a könyv tényleg jó megoldás lehet. Kiírod magadból, meglátod a helyes utat... :-)
2011. aug. 9. 12:43
 2/5 A kérdező kommentje:
a vadászpuskás megoldás jobban teccene :D
2011. aug. 9. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudtok elköltözni a városból?Az még jó megoldás lehet...

Amúgy igen ebből lehetne egy jó kis romantikus regényt írni...:D

2011. aug. 9. 12:57
 4/5 RobiBadzso ***** válasza:
Hát az első szerelmet tényleg nehéz elfelejteni....De szerintem csak mond meg neki,hogy nem szeretnél vele találkozni, mivel régi érzéseket kavar fel benned. És nem akarod hogy mindig eszedbe jusson. Ennyi az egész.
2011. aug. 9. 14:27
 5/5 twinky ***** válasza:

Off: Nem megmondtam? Csak kar, hogy toroltek az elso hozzaszolasomat. Nem lehet reklamozni (meg ha nem volt tudatos is) vagy a vadaszpuska verte ki a biztositekot? :D

On: egyeb otletem nincs, max annyi, hogy legyen akaraterod elfeejteni. Lehet, hulyen hangzik, de ha nem akarsz tole semmit, meg kell erositened magadban ezt a tenyt.

2011. aug. 9. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!