Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Kikészít. :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Kikészít. :S

Figyelt kérdés
Van egy srác,akinek van csaja,de mindig ölelget,ülünk és megfogja a kezem,a derekam,ahogy sétálunk szintén a derekam,és a fejét az én fejemhez teszi,hátulról átkarol és megfogja a hasam,azt mondja hogy love és szivet mutat,a fejét a nyakamhoz teszi,stb..
2011. febr. 10. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy azt akarja hogy elolvadj, vagy szeretne tőled vmi komolyabbat is :)
2011. febr. 10. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
ha zavar miért hagyod?
2011. febr. 10. 19:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem zavar,csak szeretem,és az a baj,hogy van csaja. :S

És nem tudom mit akar.

2011. febr. 10. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ő erkölcsén múlik, hogy ha va barátnője veled mit csinél, csak egyet jegyezz meg jl: te sem tudhatod hogy ha összejöttök esetleg mit fog más csajokkal.. :)
2011. febr. 10. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a csajától :)
2011. febr. 10. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akarja csalni a barátnőjét. Nyilvánvaló. Talán nem akarja otthagyni, amíg nincs más.
2011. febr. 10. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
hány éves?4?
2011. febr. 11. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Unatkozik, és szórakozik veled. Előfordul...
2011. febr. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!