Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikészít a barátom, de szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészít a barátom, de szeretem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Egy életre tervezünk együtt, családot, gyerekeket és közös házat szeretnénk.:D Ő is imád, és én is imádom őt, csak néha kikészülök a sok hülyeségétől. Imádom a poénjait, meg hogy vele mindig lehet röhögni, és eddig ez nagyon is jó volt, de az elmúlt 4 napban megőrülök a sok hülyeségétől...lehethogy én állok hozzá másképp, de lehethogy ő viszi túlzásba a poénokat. Az készít ki igazából, hogy mindig veszekedés tör ki belőlem, mert már túl idegesít a rengeteg poénja :D nem tudom, miért, de nagyon le tud fárasztani vele. Ez baj? Meg fogom szokni a hülyeségeit?

18/L (Ő 19/F)

2011. jan. 13. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az idézet magáért beszél:

Természetesen sok hibám van, ha benned kevés a szeretet.

2011. jan. 13. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha már nagyon nem bírod, kérd meg kedvesen, hogy most legyen komoly. Egyébiránt nem a napokban jön meg a menzeszed? Merthogy attól is lehet.
2011. jan. 13. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet h kicsit sokat vagytok együtt nem?

Nekem is ez volt. Sajnos én nem láttam be ugyhogy a sok aok veszekedés miatt vége is lett a dolognak.:(

De lehet h elkéne mondanod neki, jobb ha megbeszélitek a dolgokat.:)

2011. jan. 13. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:

közös életet terveztek 4 hónap után, de 4 nap elég ahhoz, hogy kiakadj tőle :D

miért érzem úgy, hogy mégsem ő lesz gyermekeid apja?

2011. jan. 13. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Hagyd ezt a közös életes baromságot. Lesz ami lesz, majd 4-5 év múlva, ha még együtt lesztek, akkor érdemes elgondolkozni, de most ugyan...

Mond meg neki, mit nem szeretsz benne, ha van agya, megérti és próbál változtatni.

2011. jan. 13. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
fiatalok vagytok ilyen képzetekhez,hogy örökkémeg gyerek stb, mert csak nagy pofára esés lesz mondom én... szal nem kell ennyire előre tervezni gyerekek... éljetek a mának, ha meg zavar hogy mindig mindenből poént csinál, mond meg neki hogy zavar ne tegye csak picit fogja vissza magát..., de az állandó poénkodásnak amúgy meg lelki okai is lehetnek lehet vmi gebasz van a srácban...
2011. jan. 13. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele. Egy kapcsolatban a komunikáció a legfontosabb. Hogy megbeszéljétek s kibeszéljétek a gondokat akkor lesz a kapcsolat csak igazán jó. S tényleg ha neked ez nem jó beszélj vele s ne fuss el a gondok elöl!!
2011. jan. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!