Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészít a barátom, de szeretem! Mit tegyek?
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Egy életre tervezünk együtt, családot, gyerekeket és közös házat szeretnénk.:D Ő is imád, és én is imádom őt, csak néha kikészülök a sok hülyeségétől. Imádom a poénjait, meg hogy vele mindig lehet röhögni, és eddig ez nagyon is jó volt, de az elmúlt 4 napban megőrülök a sok hülyeségétől...lehethogy én állok hozzá másképp, de lehethogy ő viszi túlzásba a poénokat. Az készít ki igazából, hogy mindig veszekedés tör ki belőlem, mert már túl idegesít a rengeteg poénja :D nem tudom, miért, de nagyon le tud fárasztani vele. Ez baj? Meg fogom szokni a hülyeségeit?
18/L (Ő 19/F)
Szerintem az idézet magáért beszél:
Természetesen sok hibám van, ha benned kevés a szeretet.
Lehet h kicsit sokat vagytok együtt nem?
Nekem is ez volt. Sajnos én nem láttam be ugyhogy a sok aok veszekedés miatt vége is lett a dolognak.:(
De lehet h elkéne mondanod neki, jobb ha megbeszélitek a dolgokat.:)
közös életet terveztek 4 hónap után, de 4 nap elég ahhoz, hogy kiakadj tőle :D
miért érzem úgy, hogy mégsem ő lesz gyermekeid apja?
Hagyd ezt a közös életes baromságot. Lesz ami lesz, majd 4-5 év múlva, ha még együtt lesztek, akkor érdemes elgondolkozni, de most ugyan...
Mond meg neki, mit nem szeretsz benne, ha van agya, megérti és próbál változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!