Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért kell. Mit tegyek? Fiúk, miért csinálja valaki ezt?
Megismerkedtem egy sráccal. Már régóta "tudunk egymásról" de nem ismertük egymást személyesen. Amikor először találkoztam vele, szinte egész nap együtt voltunk, jól éreztük magunkat, aztán elhívott magához azzal, hogy nem dugni akar. El is mentem, majd azért minden esetre bepróbálkozott, de nem engedtem neki. Előtte lökte a nagy lelki dumát, én pedig erre a próbálkozására azt mondtam, hogy ha csak meg akar dugni, akkor mondja azt, dugok vele aztán kész...továbbra is azt mondta hogy nem csak dugni akar, így nem is volt semmi. Pedig tényleg nekem is nehéz volt megállni, mert nagyon vonz a srác.
Egész nap beszéltünk, de tényleg szinte 0-24-ben, telefonon, smsben, facebookon, olyanokat írogatott hogy ő így szeret, úgy szeret. Aztán legközelebb engedtem neki. Kijött a városba, én találkoztam vele, elmentem hozzá, dugtunk, aztán visszamentem a barátaimhoz. Miután elmentem tőle, smsben olyanokat írt, hogy "imádlak<3", "már most hiányzol<3", "vigyázz magadra kicsim<3"...
utána megint elmentem hozzá, aztán legutóbb amikor találkoztunk megkért, hogy aludjak ott. Beszélgettünk, megint összejöttek a dolgok, és szex után összebújva aludtunk egészen reggelig. Soha nem éreztem rajt azt, hogy ő tényleg csak megdugni akar, valahogy mindig ott volt benn az az érdeklődés, ami egy olyan srácban, aki csak baszni akar, nincs. Amikor találkoztam vele, jött szemben a haverjaival, és előttük úgy jött oda hogy "szia kicsim" és megölelt...
Akkor este azt mondta, hogy 2 gondja van velem: zavarja a társaság, akikkel nap mint nap lógok, illetve az, hogy "iszok"... elég bulizós csaj vagyok, de nem az a tipikus partip*csa aki mindenkivel összefekszik és minden hétvégén olyan részeg, hogy azt se tudja hol van. De egyébként is, ha szabad vagyok, miért ne? Hiába mondtam neki, hogy ha barátom van, más vagyok. Pedig tényleg. Érte pedig főleg hajlandó lennék megváltozni.
Ezen kívül azt is mondta, hogy ő soha nem fog futni egy csaj után se, és azt is, hogy fél a visszautasítástól.
De egyébként ahogy beszél vele az ember, egy tipikus nagyképű sportoló, valami mégis megfogott benne.
Azon éjszaka óta nem is írt, nem keres, ha én írok neki flegmázik. Mi ez?
ez történt
Eh eh eh. Megkaptad, ami jár!
Valami mégis megfogott benne, igen: az hogy sportoló és nagyképű. Nem kell túlmagyarázni. Megláttad benne az alfa vonásokat és szétdobtad a lábad.
Most meg, hogy nem akar megszelídülni csak miattad, igazságtalannak érzed. Pedig pont az fogott meg benne, hogy ő ilyen amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!