Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy leküzdjem ezt a félelmet?
Figyelt kérdés
Szóval 18 éves vagyok,fél éve szakítottam a volt barátommal,kicsivel kevesebb mint 2 évig voltunk együtt,első nagy szerelem stb...Azóta nem találom a helyemet,egyszerűen nem tetszik igazán senki.2 ember volt aki megtetszett, de amint kicsit komolyabb irányba ment volna a dolog meghátráltam, ugyan is nagyon félek újra közelkerülni valakihez, de amitől a legjobban félek az a szex.Az előző barátomnak én voltam az első,ő is nekem, ezért tapasztalatot nem nagyon tudtam tőle szerezni.Persze tudtam, hogy neki mi a jó, de hát az csaj egy ember.Gáz vagy nem gáz, félek attól, hogy béna leszek,félek attól, hogy mivel már nem vagyok szűz valami nagy durranásra számít az a valaki akivel majd lesz valami...Vagy full hülyeségekre gondolok és túlparázom?2012. júl. 8. 22:49
1/4 anonim válasza:
Neked akkor szűz barát való, vagy legalábbis hasonlóan tapasztalatlan, hogy korrektül érezd magad. Mivel tapasztalatlan, feltehetőleg nem egy nagydumás macsó, ami szintén előny, mivel így elég biztos, hogy megbízható is.
2/4 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam már én is de hát akkor megint nem lennék előrébb,ha újra egy tapasztalatlan sráccal jönnék össze, mert valószínűleg ez a szitu újra bekövetkezne...
2012. júl. 8. 23:02
3/4 anonim válasza:
Együtt tanulás lehetősége fel sem merült?
4/4 anonim válasza:
Nem hinném h ezért bárki is leharapná a fejed, hacsak nem ilyen beképzelt bunkó pasit választanál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!