Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy küzdjem le azt a félelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le azt a félelmet, hogy a következő elhagy?

Figyelt kérdés
Nem régen ért véget egy hosszabb,több éves kapcsolatom.Igazából ez volt az első kapcsolatom.Teljesen nem vagyok még túl ezen a fájdalmas érzésen.De már előre rettegek attól,hogy a következő kapcsolatnak is szakítás lesz a vége és ugyanígy fogok szenvedni...
2012. jún. 19. 22:10
 1/10 anonim válasza:
nyugodj meg, minden kapcsolat más és más, nem kell emiatt aggódnod persze nekem is voltak ilyen problémáim, de sikerült leküzdenem őket egy újabb szerelemmel! sok sikert.:)
2012. jún. 19. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Én már szenvedtem párszor,nem csak 10-szer,20-szor:)Nekem most az utolsó tette be a kaput,itt most end van mindennek.Még fiatal vagy,jó pár kapcsolatod lesz még,ebben biztos vagyok.
2012. jún. 19. 22:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztató szavakat.:)

Csak olyan nehezen találok magamnak valakit.

Lett volna rá lehetőségem,de ha nem fog meg a másikban valami akkor értelmetlen,így az első kapcsolatom is aminek ugye vége,18éves koromban kezdődött.Most lassan 21vagyok.Nehezen leszek szerelmes.

2012. jún. 19. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
A következő rövid lesz (készülj fel), a második talán jobb...
2012. jún. 19. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ami még nincs azt nem kell félteni elveszíteni. Vagy hogy gondolod, sosem lesz senkid mert mivan ha elhagy?
2012. jún. 19. 22:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát én szeretném ha majd lenne valaki.:) Csak rossz,hogy már annak a végét látom ami még el se kezdődött.Gondolom a szakítás következménye..Próbálok optimistább lenni.
2012. jún. 19. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha kiheverted akkor meg kell szeretned önmagad és becsülnöd is kell magadat! Ha ez megvan a félelmeid normál hétköznapi apróságokká fognak törpülni!

28F

2012. jún. 20. 01:23
 8/10 anonim ***** válasza:
én szerinted mit szoljak? azt látom hogy csak a pasik jönek- mennek. mindegyiket ugy kezdem el hogy probálok majd kialakitani valami kapcsolatot. de kezdett már fárasztani hogy az elsö 5 emberrel csak maximum a 3. randiig jutottunk el . kezdett már fárasztani hogy senkivel sem tudok kialakitani kapcsolatot. nem vagyok válogatos hanem megvolt az oka amiért nemjutottam tovább eggyikel sem. az elsö csokomrol nem is beszélve. olyantol kaptam meg akivel csak a 2. randiig jutottam el és csak leakart fektetni :( szörnyü volt arrol nem is beszélve. ezért nem ment a csok senkivel. aztán egy sráccal másfél honapot jártam .teljesen összetörte a szivem. azután végképp nem megy a párkapcsolat kialakitása. eggyel probáltam azota de folyamatosan az exre gondoltam és nem ment :( mellesleg ö az elsö és eggyetlen szerelmem volt.elegem van a pasdikbol. már probálkozni sincs kedvem. hiába nyugtat mindenki hogy majd jön egy normális.már nem érdekel. folyamatos csalodások. az elsö szerelmemmig azt gondoltam van némi remény de nincs. mindenki kiakar használni , átverni vagy csak lefektetni. nemtudok senkiben sem bizni.
2012. jún. 20. 03:01
 9/10 anonim ***** válasza:
ja és 18 l
2012. jún. 20. 03:02
 10/10 anonim ***** válasza:

tegnap 03:01

Ezért nem kellett volna a játszótéren szerzett bölcsességekre hallgatnod! Tessék! Most fóbiás vagy!

Lehet hogy érettebb fiúkkal kéne kezdened és elfelejteni a sok habos rózsaszín tinimaszlagot az elsőről és egyéb f@szságokról!

Megnéztem volna a randijaidat. Biztos ilyen vak vezet világtalant kategóriásak voltak.

28F

2012. jún. 21. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!