Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtörtént már veled a követke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörtént már veled a következő szitu?

Figyelt kérdés

Ha férfi/fiú ha nő/lány vagy, teljesen mindegy, csak a te szemszögedből meséld el.

Párod már annyira féltékenykedett rád, hogy biztos, hogy megcsaltad, vagy megcsalni készülöd, hogy már azért kezdtél el ismerkedni/megcsalni...

tényleg létezik ilyen, vagy már utólag ezzel mented fel magad?

2012. ápr. 24. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Bocsi, de ez balf@szság. Azért csalni mert a másik féltékeny? Meg nem oldódik tőle semmi. Puhap.cs és puhapunci szöveg ez

"Azért csaltalak meg mert féltékeny voltál"

"Azért öntöttem benzint a kanapéra, mert lángolt"

2012. ápr. 24. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Közhely és utólag jól hangzik.

Kényszermegcsalás?!? Mondogasd a szót és közben gondold újra.

Ha van is a lelki terrornak ilyen szintje, szerintem csak egy félnótás várja meg, jóval előbb lelép. Illetve ha valaki valóban kiutat és megnyugvást keres a lelki terror elöl az valahogy nem fér bele hogy a szexel nyisson, ehhez nem kell szex, sőt, jobb egy barátnő támogatása.

2012. ápr. 24. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd asszony ezt csinálta, mikor fiatal volt (most 69 éves). A férje álladóan azzal piszkálta, hogy biztos van valakije, biztos megcsalta. Egyszer megunta, lefeküdt valakivel, aztán hazament és közölte, hogy most már okkal b@szogathatja, mert tényleg megcsalta. Utána nem piszkálta többet a férje.
2012. ápr. 24. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem konkrétan az történt, hogy állandóan megvádolt. Ha lementünk a Velencei-tóra fürödni és én egy órát úsztam és nem ott jöttem ki a vízből, ahol bementem, akkor azt mondta, hogy biztosan az öltözőkabinban keféltem valakivel. Egyébként ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ez előtt még olyan volt, hogy nála aludtam, de kimentem a nyilvános telefonfülkébe, hogy haza szóljak anyunak, hogy ott alszom nem megyek haza. A srác (nem nevezem már sem páromnak, sem barátomnak) kijött utánam elment a telefonfülke előtt, de nem vett észre, majd visszament. Nem vett észre, csak azt nem értem, hogyan. Az igaz, hogy a telefonfülke nem volt kivilágitva és már este volt, de annyi esze nem volt, hogy a telefonfülkéhez odajöjjön, na mindegy) Visszamentem és azt mondta, hogy nem voltam a telefonfülkében, biztos valakivel találkoztam és dugtam. Akkor először, bár összevesztünk, de megbocsátottam neki, gondolván, hogy majd észhez tér. Ja, de nem, volt még egy eset lementem úszni az uszodába és utólag elmondta, hogy lejött utánam és nem voltam az uszodába. A marha arra nem gondolt, hogy a sátorban úszom kint. Azt hiszem ez volt az első eset.

Sóval elég volt, betelt a pohár, de én nem csaltam meg, egyszerűen faképnél hagytam a strandon. (És ráadásul monogám, hűséges típus vagyok)

De eltudom képzelni, hogy valaki pont az ilyen viselkedésével taszítja bele a párját egy másik ember karjaiba, mert az kedves, megértő, nem egy betegesen féltékeny.

2012. ápr. 24. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Olyan már előfordult velem, hogy megpróbáltak lebeszélni egy srácról, aki egyáltalán nem érdekelt, és éppen ezzel hívták fel rá a figyelmemet.
2012. ápr. 24. 12:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, mit is gondoljak.:/
2012. ápr. 24. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor legfeljebb kigúnyolnám: "Igen, én csak azért járok a boltba, hogy minden út menti bokorban d*gjak, mert én már csak ilyen nimfomán vagyok. Ez akartad hallani?"
2012. ápr. 24. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod mit gondolj vagy azt nem hogy mit tegyél?

Azt tudom mit tegyél, mond meg neki hogy egy napot kap hogy ezt befejezze, egy percel sem többet. Ha nem sikerül neki akkor téged többé nem lát.

Ezalatt az egy nap alatt pedig te is gondold végig hogy tényleg csak ez a bajod vele vagy ettöl függetlenül is már másfelé kacsintgatsz? Ha igen akkor lépj le, sanszos hogy épp te okozod a bizonytalan viselkedését, egyszerüen csak figyel rád és észrevette a változást.

Hogy ki a hibás azzal ne foglalkozz, csak következetes légy. Ha nem tartja be az ultimátumot viszlát, ha rájössz hogy igazából nem is a féltékenység a baj, hanem úgy ahogy van ő maga akkor is.

2012. ápr. 24. 13:31
 9/13 A kérdező kommentje:

# 7/8 ma 12:34

Nem, nyominger... Nem tudom, mi nem világos:

Megtörtént már veled a következő szitu?

Ha férfi/fiú ha nő/lány vagy, teljesen mindegy, csak a te szemszögedből meséld el.

Párod már annyira féltékenykedett rád, hogy biztos, hogy megcsaltad, vagy megcsalni készülöd, hogy már azért kezdtél el ismerkedni/megcsalni...

tényleg létezik ilyen, vagy már utólag ezzel mented fel magad?

Erről szeretnék hallani, nem másról!

A többieknek köszönöm.

2012. ápr. 24. 13:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Bocs! Félreértés! Köszi neked is a választ!:D:D Már rémeket látok...Még egyszer, ne haragudj!:D
2012. ápr. 24. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!