Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént már veled a következő szitu?
Ha férfi/fiú ha nő/lány vagy, teljesen mindegy, csak a te szemszögedből meséld el.
Párod már annyira féltékenykedett rád, hogy biztos, hogy megcsaltad, vagy megcsalni készülöd, hogy már azért kezdtél el ismerkedni/megcsalni...
tényleg létezik ilyen, vagy már utólag ezzel mented fel magad?
A volt barátommal való kapcsolatom egy tipikus példa erre, csak megcsalás nélkül.
Eleinte péntek esténként az edzőtermünk környékén ólálkodott (ő maga mondta el), és kereste az épületet, de sosem találta meg - itt már éreztem, hogy nem lesz egy hosszú életű kapcsolat.
Néha elkísért reggelente a suliba, és útközben néhány fiú megnézett/utánam szólt, erre tiszta ideg lett és követelte, hogy "mondjam ki, hogy nekem nem tetszett", aztán azt akarta, hogy csókoljam meg, mert máskülönben nem hiszi el. Először megijedtem tőle, és nem is hittem, hogy máskor is előfordul. Tévedtem. A harmadik ilyen eset után otthagytam. Ahogy sokasodtak ezek a kirohanások, azon kaptam magam, hogy szinte felüdülés más férfiak társaságában lenni, mert a barátaim hagytak levegőhöz jutni, ezért sokkal gyakrabban kerestem a társaságukat. Ennek ellenére sosem tudtam volna megcsalni, nem láttam volna értelmét, hiszen másképp is meg lehetett oldani.
Volt egy ilyen barátom. Azt sem bírta elviselni, ha rám nézett valaki. Ő az a tipikus "nebámuldacsajomat" fiú volt. Ha ujjatlan felső volt rajtam, őrjöngött, ha felvettem egy pólót amiből kilátszott a hasam (akkor nagy divat volt) tombolt, mert szerinte az qrvás és biztos szándékosan vettem fel, hogy megnézzenek. Előfordult, hogy diszkóba mentünk és nem engedte, hogy levegyem a kabátomat, mert akkor mindenki a fenekemet fogja nézni. Nagyon idegesített, ezért szakítottam vele. Később kiderült, hogy ő mellettem több csajt is tartott. Igaz a mondás: mindenki magából indul ki.
Én nem csaltam meg, hanem egyszerűen véget vetettem a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!