Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rámehet a kapcsolatunk?
Ez a kapcsolatotoktól függ, hogy mennyire erős. A kapcsolatoknál az ilyen helyzeteknél több mint 80%-a befuccsol. Ezt csak úgy lehetne megoldani, ha megbeszélnéd anyukáddal.
Pl.: Anya szeretnék veled beszélni. Tudom hogy féltesz és azért nem akarod, hogy itt aludjon a barátnőm, és köszönöm, hogy aggódsz értem, de már felnőttem, még ha ezt nehezen fogadod is el, és vagy egy mondás is, miszerint "hibáiból tanul az ember". Szeretnélek megkérni, hogy bízz bennem.
Ez csak egy példa volt, de a lényeg hogy tisztelettel, őszintén és higgadtan beszélj vele. És ha nemet mondana még így is. Akkor is higgadtan mond azt neki, "hogy elfogadom a döntésed, habár nem örülök neki, de azért még szeretném ha átgondolnád a dolgokat. Legalább ezt tedd meg kérlek."
Az én anyám is ilyen, nagyon sokáig győzködtük, de semmire sem mentünk vele. Egyszer úgy alakult, hogy barátom lekéste a buszt és nem tudott hazamenni, így akkor nálunk maradhatott. (De ekkor már több mint 2 éve együtt voltunk.) Azóta már kicsit egyszerűbb a dolog, de még most is sok győzködésre és erős indokokra van szükség egy-egy együtt alváshoz.
Tartsatok ki, örökké csak nem makacskodhat. Ha az én anyám megenyhült, az övé is meg fog idővel. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!