Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Minden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Minden pasi egyforma? Csalódott vagyok. Vagy nem elég türelmes?

Figyelt kérdés

Van egy srác, egy házibuliban találkoztunk először 2 hete. Nagyon jól elbeszélgettünk, másnap írogattunk is egymásnak mostanáig. és egyszer találkoztunk is. Nem történt még köztünk semmi, nem tudtunk kettesben lenni. Most hétvégén találkoztunk volna, de egyszerűen szerda óta felszívódott.

Pedig már kezdtem azt érezni, hogy ő más mint a többi pasi, és talán rám talál újra a szerelem :(

20/L

2012. júl. 8. 20:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
senki nem használt ki. és egyáltalán nem vagyok olyan lány, akinek nem számítanak a belső értékek
2012. júl. 8. 21:10
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Nem minden pasi egyforma. Egyik rosszabb, mint a másik :)
2012. júl. 8. 21:20
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Mert csak a legjóképűbb pasik kellenek, ők meg hamar találnak nálad jobb csajt. A belső értékek pedig egy lányt sem érdekelnek, téged sem.
2012. júl. 8. 21:24
 14/25 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen ez csak egy költői kérdés volt a kiírásomban. A lényege az lenne, hogy ezzel a bizonyos sráccal mit csináljak, hogy még mindig nem reagál semmire. Vagy miért csinálhatja ezt?!

Tényleg meg tudnám őt szeretni... :)

A "nem történt még köztünk semmi" részt sem azért írtam, mert baj lenne, vagy akartam volna! Hanem azért, mert ettől sem ijedhetett volna meg. És nem használt ki, hiszen így nem tudott...

Jó lenne ha a válaszolók végig olvasnák a kérdésem :)

2012. júl. 8. 21:27
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem a legjobbképűbb pasik kellenek, ezt mégis honnan vetted? Ismersz? Azt sem tudod, milyen csaj vagyok.
2012. júl. 8. 21:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem valahol mind egyformák vagyunk, de mégis mindannyian különbözünk.
2012. júl. 8. 21:30
 17/25 anonim ***** válasza:
21:28 Mert ha egy lánynak sose jön össze a pasizás, annak mindig ez az oka.
2012. júl. 8. 21:34
 18/25 A kérdező kommentje:

Nincs szó arról, hogy nem jön össze a pasizás.

Most jöttem meg egy 5 éves kapcsolatból...

Voltak próbálkozó pasik, de ő fogott meg. Külsőre is és belsőre is. Ennyi csak :)

2012. júl. 8. 21:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Ö fogott meg téged, egyedül... és mindegyik mégis egyforma. Érdekes :D
2012. júl. 8. 21:37
 20/25 A kérdező kommentje:
eddig nem volt vele semmi bajom. jól elvoltunk, beszélgettünk. most történt ez, hogy 5 napja elveszett.... de lényegtelen is, itt csak mindenki kiforgatja a szavaim és letámadni tud. egy csöppnyi empátia nincs a válaszolók többségében, tisztelet a kivételnek.
2012. júl. 8. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!