Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves csaj és 33 éves pasi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves csaj és 33 éves pasi. Szerintetek ez működhet?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mi szól mellette, ellene?

2012. júl. 8. 18:43
 1/5 AvernusTriad ***** válasza:
Szex? Igen. Kapcsolat? Talán.
2012. júl. 8. 18:44
 2/5 Macs1209 ***** válasza:
Működhet, de nagyon sok mindennek kell klappolni a kapcsolatban. A korkülönbség csak 1 változó az egyenletben a többi 50000 mellett. Ez így kevés info, érdemi hozzászólást nem is nagyon lehet ennyiből kreálni.
2012. júl. 8. 18:45
 3/5 anonim válasza:
Eleinte könnyű lesz...de ahogy öregedtek nagyon rossz lesz..sokat fogsz szenvedni..:)) Anyáéknál is ennyi a korkülönbség és egyre többet veszekednek mert máshogy látják a dolgokat.:D
2012. júl. 8. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
ja
2012. júl. 8. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Működhet. Csak arra készülj fel,hogy neki hamarosan család kell majd....én is 20voltam amikor megismertem a férjem,aki 34éves volt. 1év múlva összeházasodtunk,3év múlva jött az első babánk. Most 31éves vagyok,3gyönyörű kislányom van. A férjemmel ugyan olyan jól megvagyunk mint az elején 10év házasság után is.
2012. júl. 8. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!