Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Ha egy lány rosszban van az exével vagy ha jóban?2012. júl. 8. 00:08
2/9 Hole Hunter válasza:
Ma már .exe nélkül semmi sem indul el...
Másfelől kettőn áll a vásár. Ha mindkét fél normális, simán tartható a kapcsolat. Üdv.
3/9 anonim válasza:
Egyik sem! Ne is legyenek túlzottan jóban, egy-két szót váltanak bőven belefér, de ne is legyenek rosszba, hogy pl egy közösségbe nem is bírnak lenni. Aranyközépút az igazi :)
4/9 anonim válasza:
nem lehet egyértelműen kijelenteni, attól függ milyen a 2 ember.
én pl mindig jóban próbáltam lenni az exemmel, meg ő is velem, ebből mindig az lett h 1 hét után kibékültünk, ha hagytuk vna egymást az első, vagy második komolyabb veszekedés után vszínű h már rég elfelejtettük vna egymást.
hogy ez jó vagy rossz nem tudom:D most boldog vagyok vele.
az hogy belőletek mit hozna ki, ha jóban maradnátok nem tudhatja senki, próbáljátok meg sztem
5/9 A kérdező kommentje:
Én személy szerint a rossz mellett állok,mert ha jóban vannak akkor még az is lehet,hogy újra összejönnek és az már nagyon rossz :/
2012. júl. 8. 00:13
6/9 anonim válasza:
Arany középút. Nem jó, ha harcban állnak és az utcán nagy ívben kikerülik egymást, de azért ne is járjanak össze minden minden harmadik napon.
7/9 anonim válasza:
Nem tudhatod h rossz e amíg nem próbálod meg,sose tudni :)
8/9 anonim válasza:
nem véletlenül szakítottak, és jött össze veled. hol a bizalom? ennyi erővel ne csak az ex-től féltsd.. bármikor bárkivel összejöhet, HA akar
9/9 anonim válasza:
nem lehet semmiféle kapcsolatban az exével.
már ha a nőmről lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!