Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom, hogy lezártam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy lezártam egy szerelmet, és tényleg képes vagyok egy újra?

Figyelt kérdés
Sokáig, túl sokáig szerettem valakit. Ma barátok vagyunk. Mai napig nagyon szeretem mint embert. Soha nem akarnám, hogy megszakadjon köztünk a jó viszony. De szexuálisan még mindig vonzódom hozzá, és azt sem bírnám elviselni, hogy eltűnjön az életemből, de nem érzem, hogy szerelmes lennék belé. Van egy "új". Jó ideje ismerem, de a "régi" miatt nem jöhettünk össze. Honnan tudjam, hogy képes vagyok az újra, és lezártam a régit? Néha éjszakánként sírok a "régi" miatt, mert eszembe jut, hogy mennyire fájt -tehát újra átélem a fájdalmat, és azért sírok- de nagyon akarom az "újat". Nem tudom. Tanács?
2009. júl. 10. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazán akkor állsz készen, amikor már nem kételkedsz és nem merül fel a kérdés, hogy mikor állsz készen.

Sok boldogságot ! :)

2009. júl. 10. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor már nem gondolsz rá, hogy milyen jó lenne együtt lenni vele csak egy éjszakára is. Még nem állsz készen egy új kapcsolatra. Lehet az a megoldás, hogy ennek ellenére össze jössz az újjal és ő segít abban, hogy elfelejts a régit. Én így tudtam átlépni ezen és nem csináltam butaságot, hogy csak egy éjszakára vissza mentem volna az ex-hez. Így nem tudott kialakulni a csak sex kapcsolat.
2009. júl. 10. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Még nem zártad le teljesen!

Amig nem tudsz élni anélkül hogy a közeledben lenne és kivánod is akkor még egyértelmüen nem avgy tul rajta.

Lehet néha ugy érzed hogy nem is hiányzik...

De örökké kötödni akarsz hozzá?

Az sem megoldás!Akkor leszel tul rajta igazán ha találsz valaki mást akit szeretsz és aki viszont szeret....Szerintem indulj el randizgass bulizgass és majd csak jön az.. ne ragadj le hidd el nagyon rossz én is tudom :S:S

2009. júl. 10. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
de félek. Rettegek.
2009. júl. 10. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha még a másikra gondolsz nem vagy túlrajta. Mitől félsz?

Nem tudom mennyi idős vagy de gondolom már nem gyerek

2009. júl. 11. 06:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Mennyi időt töltöttél vele együtt(hogy túl sokáig szeretted)? Az sem mndegy
2009. júl. 11. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!