Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sír párom ha itt van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sír párom ha itt van nálam vagy én vagyok náluk? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
sok szor csinálja amikor hozzá bújok vagy meg csókolom vagy szeretkezés után? megcsalt vagy egyszerűen szeret?
2009. júl. 10. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Aha, jólvan, persze, tök normális ha egy pasi anyámasszonykatonája,mi? Pfff...Nem keménykedésről meg nem műmájerkedésről van szó, hanem egészséges értékrendről, önbizalomról, kiállásról...A lányok általában addig mondják h "dejó az érzelmes pasi" amíg egy ilyen a nyakukra nem nő, aztán pl. öngyivel fenyeget szakítás eseténe (ismertem a környezetemből ilyet), persze lehet lepontozni ha sztetek ez sem gáz. Mondom, tök egészséges az olyan férfi aki összetojja magát mindenen, meg megy a hüp-hüp; aki meg nem sajnáltatja magát az meg nektek egyből egy "keménykedő bunkó". Nem fogom ezt soha megérteni.

Amúgy mi a pasid, h folyton sír? Nem emo-k vagytok véletlenül?...

2009. júl. 13. 15:14
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
12:39...gyerekesen stupid..
2009. júl. 13. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

K*rvára nem vagyunk emok, te köcsög. Leállhatsz mostmár.

Felnőtt huszonéves ember, és attól még, hogy ő kimutatja az érzelmeit, többször védett már meg olyan helyzetben, amikor nála kétszer nagyobb emberek akartak megverni. Remélem, hogy sosem lesz barátnőd, aztán b*szhatod, hogy ekkora a pofád.

Ne hallgass ilyen tirpákokra, kedves kérdező, ők biztos nagyon keménynek érzik magukat.

2009. júl. 13. 15:58
 14/18 anonim ***** válasza:
leálltam, 15:58-as, jó együtt sírást....a sértegetéseidre nem reagálok, megértem h ezzel kompenzálod a komplexusaidat ami a pasid gyengeségéből ered ....viszlát XD
2009. júl. 13. 16:16
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Neked is szép napot :) Nyugodtan oltogass másokat, én tudom, hogy a te agyi szinte körülbelül a negyede annak, ami az enyémnek a fele (ne akard kiszámolni, ne erőlködj), én sem állok le ilyen társadalmi hulladékokkal vitázni. Húzz vissza kockulni, tuti, hogy egy ilyen kocka nyomorék vagy, és itt kiélheted magad. Férgekkel nem vitázom, azokat eltaposom.
2009. júl. 13. 16:20
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Ja, és nem "pasim", hanem a barátom, tudod, én nem azok közé tartozom, akiknek pasijuk van. Te biztos még csak pasija voltál másoknak, lehet, hogy engem is érzékenyen érintene, ha mindenki sz*rba venne :) Szóval nem haragszom rád.
2009. júl. 13. 16:22
 17/18 anonim ***** válasza:

15:58

Te vagy a hü""e!!!És igaza van annak,aki azt írta ,hogy mit kell bőgnie egy pasinak!!!Az érzéseket bömbölés nélkül is ki lehet mutatni!!!!!!!na de jó brühühüt mindenkinek....xD

2009. júl. 13. 19:07
 18/18 A kérdező kommentje:
párom nem az az érzelgős kivan gyúrva menő focizik sose láttam sírni eddig
2009. júl. 31. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!