Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondoljak, ha a párom más lányoknak ilyeneket ír? "szépségem, most hagyd ezt abba, kérlek. Nekem igen is fontos vagy. Na ez az uj kép a "meghát" kategoria nálam. Cegénykém, pihizzél akkor, ne ezen a telibevert gépen logj drága!
Hát vagy marha gyorsan otthagyod, vagy szenvedsz még egy darabig, mert ha nem esne rosszul, ahogy irkál másoknak, akkor nem írtál volna ide.
Mellesleg a barátod egy született suttyó, aki nem érdemel mást a csajoktól, csak szivatást. Amiért más lányoknak csapja a szelet.
És egy idióta iq-huszár is, amiért "ilyen nyelven" beszél. Még lányoktól is undorító ez a cuncimókusozás, de egy fiútól.... Nincs egy kis meleg beállítottsága szegénynek???? 21L
Szerintem semmit se gondolj! Egy jó erős tökön rúgás aztán mehet a "szépségéhez";Đ
Hűtlen dög.
egy lánynak irkál ilyet vagy többnek is? mert ha csak egynek akkor nem mind1 ki az. egy új ismerős v mondjuk 1000éve barátok? mert olyan fiú barátom nekem is van (csaj vagyok) akivel irkáljuk egymásnak h drága meg egyetlenem amikor soha nem volt köztünk semmi, és nem is akarunk egymástól semmit, amikor mind2en függetlenek vagyunk akkor sem.
egyébként ezt nyilvánosan írja (mondjuk face-kommentekben) vagy magánlevelezésben? ha nyilvánosan akkor szerintem nincs mitől tartani, ha lenne valami, nem nyilvánosan írna ilyeneket. ha meg privát akkor miért olvasgatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!