Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene viselkednem vele?
Egy srácnak volt barátnője, de sokat foglalkozott velem, biztos, hogy nagyon bejöttem neki. Kedves volt, de ha nem árultam el neki valamit, akkor megsértődött, és bunkózott velem, mert elvileg "megbántottam", de hogy miért, azt nem tisztáztuk, csak újra elkezdett írni nekem, mintha semmi nem történt volna. Most szakítottak a barátnőjével, és érdeklődik, de én kicsit neheztelek rá, amiért nem írt vissza a levelemre 1 hétig, pedig látta, hogy írtam.
Most én is legyek hűvös, vagy kedves, ahogy szoktam? Kicsit elegem van a viselkedéséből, és nem akarom, hogy játsszon velem, de nem akarok elveszíteni sem, mert teljesen beleszerettem. Most mit tegyek?? 15/L, 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!