Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kellene viselkednem vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene viselkednem vele?

Figyelt kérdés

Egy srácnak volt barátnője, de sokat foglalkozott velem, biztos, hogy nagyon bejöttem neki. Kedves volt, de ha nem árultam el neki valamit, akkor megsértődött, és bunkózott velem, mert elvileg "megbántottam", de hogy miért, azt nem tisztáztuk, csak újra elkezdett írni nekem, mintha semmi nem történt volna. Most szakítottak a barátnőjével, és érdeklődik, de én kicsit neheztelek rá, amiért nem írt vissza a levelemre 1 hétig, pedig látta, hogy írtam.

Most én is legyek hűvös, vagy kedves, ahogy szoktam? Kicsit elegem van a viselkedéséből, és nem akarom, hogy játsszon velem, de nem akarok elveszíteni sem, mert teljesen beleszerettem. Most mit tegyek?? 15/L, 18/F

2012. júl. 6. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyenlőre legyél kedves kérdezd meg tőle nincs e kedve kimozdulni valamerre aztán majd kiderül
2012. júl. 6. 22:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Már kérte, hogy találkozzunk, de nem mondta végül, hogy mikor érne rá...
2012. júl. 6. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kell neked, akkor neveld meg, különben egy hisztis fiúval jól rá B A S Z ol.
2012. júl. 8. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!