Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit utálsz a barátnődben/feles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit utálsz a barátnődben/feleségedben?

Figyelt kérdés
:-)
2012. júl. 6. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Akkor a kérdező nem tudja az UTÁL szó jelentését. utál egyenlő azzal, hogy undorodik, megveti azt az adott tulajdonságot a párjában.

Szóval a páromnak is vannak hibái, de egyiket sem utálom. Max idegesítenek, agyamra mennek, de akkor sem utálom

2012. júl. 6. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
utolsó voltam, nem ködből beszéltem, 5 éve vagyunk együtt....
2012. júl. 6. 15:56
 13/17 A kérdező kommentje:

Dehogy pontoztalak le...miért tettem volna?

Engem mindenkinek a véleménye érdekel :-).

Akkor fogalmazok máshogy, "Mit nem szeretsz benne?".

Olyan nincs, hogy mindent szeretsz benne...ez még a hazugság teszten nem menne át :-DDD

2012. júl. 6. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Ott a pont..

Amúgy az igaz hogy van amit nem ért és nem is akar megérteni az ember de ez nem utálat.

Ha utálom nem vagyok vele együtt onnastól kezdve.

Amúgy meg az ilyen utálom de vele vagyok (érdekből kényszerből muszályból)-nak a vége a totális gyűlölet és nem ritkán ez a gyilkosságig is fajulhat.

Pl Apám anyám 8évet húztak le egymás mellett úgy hogy ebből 5 évet úgy hogy anyám cseszegette apám az meg alkesz lett amiért anyám cseszegette és a végén már tettlegesen egymásnak mentek. Ha fegyver lett volna a házba lehet meg is ölik egymást.. Szóval ha gyűlölsz útálsz valamit párodba nincs értelme együtt lenni..

Persze haragudni a hülyeségeiért lehet rá meg ilyesmi de az se gyűlölet útálat. Úgyhogy figyelj oda kérdező milyen szavakat használsz kérdésedben.

2012. júl. 6. 16:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Utálni és nem szeretni valamit két teljesen más dolog. Ha már akármit is utálsz a másikban, az egy halálra ítélt kapcsolat. Én nem szeretem mikor a párom hisztizik, de megértem hogy fáradt. Egyébként teljes egészében szeretem őt, nem válogatom külön a jó és a rossz tulajdonságait. Ha lenne benne valami elviselhetetlen, akkor nem lennék vele.
2012. júl. 6. 16:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretem pl. hogy paranoiás, kicsit kényszeres, megy tizszer megnézi, hogy bezárta-e az ajtót, ha úgy van...:) Állandóan diagnosztizál, mindig igaza van:D, legalábbis ő azt hiszi...

Ilyesmi...

De az utálat egész más. Utálnám, ha megcsalna. Akkor menne is

2012. júl. 6. 16:10
 17/17 A kérdező kommentje:

Akkor hagyjuk ezt a utál szót, mert látom félreérthető.

Tehát:

"Mik azok a mindennapi szokások, amik idegesítőek rámodra a párodban?"

Remélem így már elfogadhatóbban hangzik a kérdés :-).

2012. júl. 6. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!