Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog, ha nem megyek el a párom születésnapjára?
Meg vagyok fázva, nagyon fáj a torkom már egy hete, náthás vagyok, tüsszögök és nehéz a mellkasom is. Egész héten dolgoztam. A párommal együtt élünk, a szüleinél szereni tölteni a hétvégét, egy hónapban egyszer látja őket, mert 4 óra az út egy irányba. Én meg nem akarok légkondis vonattal utazni. Ő képtelen fél óránál többet tölteni a szüleimmel, én meg egész napokat intenzíven töltök velük. Igazságtalan az egész.
Jogosan sértődne meg, ha nem mennék? Sokat veszekszünk. Két héten belül már 3x akartunk szakítani.
Azért ebben a hőségben megfázni.... De gerjeszthetnél valami szauna félét mondjuk a buszon, és szerintem ki is húzná belőled a náthát.
De, Te nem azért nem akarsz menni, mert náthás vagy, hanem vagy azért, mert így vágsz vissza, hogy ő nem szeret a szüleiddel lenni, vagy azért, mert Te nem akarsz az ő szüleivel lenni.
Ha akarsz még valamit ettől a sráctól, és komolyat is, akkor a családi eseményeken részt kell venni, amolyan pofavizit jelleggel.
ne nekem magyarázz, én is fullra kondizott helységben dolgozom.
De örülök, hogy a lényegét fogtad meg a kommentemnek...
annak a résznek is volt érdemi része: jó meleg helyszínt keress, ahol kihúzza belőled, a légkondis helységben meg öltözz fel legközelebb.
na, most már nem is butaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!