Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szúrjak ki vele, vagy ti mit tennétek? Bocsi h hosszú, de érdekes sztori
Próbálom tömören, mégis az elején kezdeni.
13 éves koromban csókolóztam 1. de a csávó másnap közölte h van barátnője. Nekem a suliban mindig azt mondták h csúnya vagyok, sosem lesz barátom, egyedül fogok meghalni stb... Aztán 8. elején lett egy fiúm, 10 hónapos kapcsolat, 3. hónapban feküdtünk le, a szülinapján dobtam (tudom h várhattam volna még, nem ekkor kellett volna de nem bírtam tovább, erre nem kérek kommenteket) utána 9 nappal lett egy kapcsolatom egy újpesti 18 éves sráccal, köbö 3 hétig voltunk együtt, lefeküdtem vele (én vettem el a szüzességét), tudni kell, hogy a "legjobb barátnőmmel" voltam előtte 1 héttel osztálytalálkozón, és ott összeismerkedtünk 2 fiúval, elkérték a számomat, később fel is hívtak, az idősebbik (17) fogadott velem egy csókban h tud szaltózni, belementem (később rájöttem h nem kellett volna), ezt megtudta az exem (akkor még együtt voltunk) egy internetes levelezésből, neki idő kellett h átgondolja h "megcsaltam", pedig mondtam neki h most nem alakul itthon minden olyan jól, meg az előző "kapcsolatom" miatt tehettem ezt... mert anyukám elvált apámtól, és most elköltözik a bátyámmal, én pedig itt maradok az apámmal, és kicsit zűrös az életem. Szakított velem fb-n, mert nem jártak a vonatok, nem tudtam felmenni hozzá, másnap közli a "legjobb barátnőm" h ők még aznap este összejöttek, és h nem tudja tovább titkolni... én szerettem/szeretem azt a fiút, erre ő, mikor megkértem h beszéljen vele, hogy béküljünk ki, valószínűleg nem is segített nekem, csak összehordott mindenféle hülyeséget... :'( és közölte hogy ha legjobb barát lennék, nem lennék kiakadva... most nagyon csalódtam a csajban, pasiban egyaránt, és vissza akarom nekik adni, amit kaptam, erre való az alkoholos filc, graffityfesték, kidekorálom haverokkal a házát... a csajjal mást fogok tenni, de ő is meglakol... kavartam egy 19 éves fiúval, de rájöttem h nem akarok tőle semmit, csak a haverokra fogok koncentrálni. ti mit tennétek, mi a véleményetek?
Na tessék!
Látom,hogy teljesen feleslegesen próbálkozik mindenki segíteni,a kérdező felfogása a "piros,tiltás,thx"-ig terjed.
Próbálok egy moderátorbarát változatot.
Amit itt látunk az nem egy szépen ívelt történet, hanem egy modern költemény, tele csekély értelmem számára nehezen felfogható és fölösleges részletekkel. Az se derül ki, hogy pontosan mit akarsz megtudni. Hogy prostiszerű képződmény vagy-e? Nem mondanám ezt ki nyíltan. Sőt, még csak nem is merek ilyesmit gondolni. (Talán mert jönnek a moderátorok.)
Tehát egy nyilvánvalóan intelligens leányzó irodalmi szintű fogalmazását fogjuk górcső alá venni.
> Próbálom tömören, mégis az elején kezdeni.
Még jó, hogy nem mentünk vissza egészen a születésedig.
>13 éves koromban csókolóztam 1. de a csávó másnap közölte h van barátnője.
Ez a részlet miért is fontos? Nem lett semmi belőle. Bizonnyal én vagyok a hülye, hogy nem értem.
> Nekem a suliban mindig azt mondták h csúnya vagyok, sosem lesz barátom, egyedül fogok
> meghalni
Nagyon bölcs osztálytársaid lehetnek. Mellesleg látom, azóta kompenzálsz rendesen.
>Aztán 8. elején lett egy fiúm, 10 hónapos kapcsolat, 3. hónapban feküdtünk le,
Gratulálok.
> a szülinapján dobtam
Minek mondod el a szülinap dolgot, ha nem kérsz érte oltást? Szerintem érett és bölcs dolgo volt egyébként is. Amúgy pedig nem tartozik a tárgyhoz. Dobtam - mondhatnád. Ennyi.
> utána 9 nappal lett egy kapcsolatom egy újpesti 18 éves sráccal, köbö 3 hétig voltunk
Fontos, hogy újpesti? Miért fontos? Mert te nem vagy? Csak a részletek tisztázása végett.
> lefeküdtem vele (én vettem el a szüzességét),
Gratulálok. Ha jól számolom még mindig kb 14 éves korodnál járhatunk. Számos fontos élettapasztalattal lettél gazdagabb.
> tudni kell, hogy a "legjobb barátnőmmel" voltam előtte 1 héttel osztálytalálkozón,
Mi előtt? A szex vagy a szakítás vagy az összejövés előtt?
> és ott összeismerkedtünk 2 fiúval, elkérték a számomat, később fel is hívtak, az idősebbik
> (17) fogadott velem egy csókban h tud szaltózni, belementem
Gratulálok.
> ezt megtudta az exem (akkor még együtt voltunk)
Akkor úgy mondjuk (nálunk tirpákoknál), hogy megtudta az akkori barátom. (Ha jól értem a háromhetes… tehát három hétbe belefért egy dugás és egy kvázi megcsalás. Öööö mondtam már, hogy gratulálok?)
> egy internetes levelezésből,
Olvasta a leveledet? Vagy a csókos szájú szaltóművész beszámolt neki? NE! Ne válaszolj, csak felmerült.
> neki idő kellett h átgondolja h "megcsaltam",
Meg vagy lepve?
> pedig mondtam neki h most nem alakul itthon minden olyan jól, meg az előző
> "kapcsolatom" miatt tehettem ezt... mert anyukám elvált apámtól, és most elköltözik a
Nyilván kifogás az van. A tömeggyilkosok is az anyukájuk miatt lesznek azok. Gondolom ez a szegény sors mostantól mindenre jó aduász kifogás lesz.
> és kicsit zűrös az életem.
Nyilván nem gondolom, hogy az agyad a zűrös, mert ha ezt mondanám, moderálnának. Most moderálom magamat: az agyaddal minden rendben. Az élet meg ilyen zűrös.
> Szakított velem fb-n, mert nem jártak a vonatok, nem tudtam felmenni hozzá, másnap közli
Azért szakított, mert nem járt a vonat? Mert ezt jelenti amit írtál. Mindegy. Őt se kell félteni gerinctelenségből ahogy látom, méltó párod volt.
> a "legjobb barátnőm" h ők még aznap este összejöttek, és h nem tudja tovább titkolni...
Uhh a srác végigdugja a 8-os évfolyamot?
> én szerettem/szeretem azt a fiút, erre ő, mikor megkértem h beszéljen vele,
Nyilván.
> alkoholos filc, graffityfesték, kidekorálom haverokkal a házát...
Gratulálok, érett viselkedés.
> kavartam egy 19 éves fiúval, de rájöttem h nem akarok tőle semmit,
Gratulálok. Egyébként hogy is jön ide?
> csak a haverokra fogok koncentrálni. ti mit tennétek, mi a véleményetek?
Én inkább a tanulásra koncentrálnék. Egyébként nem ribanc vagy, hanem egy érett felnőtt nő. Mondjuk ha ismernélek személyesen, örülnék, mert nyilván meg... szeretgetnélek. (Na jó, nem. Az éretlen lányokat szeretem.)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!