Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szúrjak ki vele, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szúrjak ki vele, vagy ti mit tennétek? Bocsi h hosszú, de érdekes sztori

Figyelt kérdés

Próbálom tömören, mégis az elején kezdeni.

13 éves koromban csókolóztam 1. de a csávó másnap közölte h van barátnője. Nekem a suliban mindig azt mondták h csúnya vagyok, sosem lesz barátom, egyedül fogok meghalni stb... Aztán 8. elején lett egy fiúm, 10 hónapos kapcsolat, 3. hónapban feküdtünk le, a szülinapján dobtam (tudom h várhattam volna még, nem ekkor kellett volna de nem bírtam tovább, erre nem kérek kommenteket) utána 9 nappal lett egy kapcsolatom egy újpesti 18 éves sráccal, köbö 3 hétig voltunk együtt, lefeküdtem vele (én vettem el a szüzességét), tudni kell, hogy a "legjobb barátnőmmel" voltam előtte 1 héttel osztálytalálkozón, és ott összeismerkedtünk 2 fiúval, elkérték a számomat, később fel is hívtak, az idősebbik (17) fogadott velem egy csókban h tud szaltózni, belementem (később rájöttem h nem kellett volna), ezt megtudta az exem (akkor még együtt voltunk) egy internetes levelezésből, neki idő kellett h átgondolja h "megcsaltam", pedig mondtam neki h most nem alakul itthon minden olyan jól, meg az előző "kapcsolatom" miatt tehettem ezt... mert anyukám elvált apámtól, és most elköltözik a bátyámmal, én pedig itt maradok az apámmal, és kicsit zűrös az életem. Szakított velem fb-n, mert nem jártak a vonatok, nem tudtam felmenni hozzá, másnap közli a "legjobb barátnőm" h ők még aznap este összejöttek, és h nem tudja tovább titkolni... én szerettem/szeretem azt a fiút, erre ő, mikor megkértem h beszéljen vele, hogy béküljünk ki, valószínűleg nem is segített nekem, csak összehordott mindenféle hülyeséget... :'( és közölte hogy ha legjobb barát lennék, nem lennék kiakadva... most nagyon csalódtam a csajban, pasiban egyaránt, és vissza akarom nekik adni, amit kaptam, erre való az alkoholos filc, graffityfesték, kidekorálom haverokkal a házát... a csajjal mást fogok tenni, de ő is meglakol... kavartam egy 19 éves fiúval, de rájöttem h nem akarok tőle semmit, csak a haverokra fogok koncentrálni. ti mit tennétek, mi a véleményetek?

2012. júl. 6. 11:27
1 2 3
 11/23 AvernusTriad ***** válasza:
Akkor ne lepődj meg, ha felpofoznak/elfenekelnek, mint egy gyereket.
2012. júl. 6. 11:41
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire rossz neked, és nehéz ez a válás dolog, akkor menj el egy pszichológushoz. Vagy valakivel beszéld meg, ez sokat tud segíteni, de ne ilyen gyerekes dolgokkal állj bosszút.
2012. júl. 6. 11:43
 13/23 anonim ***** válasza:

Semmi értelme a vandálodásnak.Nem kell hogy velejárója legyen a tinikornak.

Késöbb megfogod bánni.

Ha felakarsz nőni, ne gondolkodj igy, ez abszolút hülyeség.

Ismerek oylat aki korodbeli, és felnőtt megirigyelhetné, intelligens, te viszont a hozzáállásod alapján nagyon nem vagy az.

mindenki normális kommenteket irt, gondolkozz el rajtuk.

Hidd el taapsztalatból beszélek, én is megbántam dolgokat, amit tizenévesen tettem. semmi értelme.

25 L

2012. júl. 6. 11:47
 14/23 anonim ***** válasza:

Erre korábban kellett volna gondolnod,ehhez már késő van.

A "vandálkodás" meg mégis mi a jó bánatba kell?!

Próbáld meg megérteni,hogy ez így túl zűrös,még egy nálad sokkal idősebbnek is az lenne.

Élj nyugodtabban,mint bármelyik másik korod béli.

A pasikról meg annyit,hogy igazából semmire sem kellett egyik sem,csak játszottad a nagykislányt,igazam van?

Szóval fogadj meg egy jó tanácsot és komolyan nőj fel a dolgokhoz.Az ilyen baromságokhoz már túl nagy vagy.

2012. júl. 6. 11:48
 15/23 A kérdező kommentje:
nem játszottam semmit, csak féltem, ha megmondom h van barátom, akkor a fiúk már haverkodni sem akarnak, pedig jó fejek voltak...
2012. júl. 6. 11:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer olyasmit hallottam a TV-ben, hogy a következő generáció mindig fejlettebb egy picit, mint az azt megelőző. Az ilyen kérdéseknél viszont úgy érzem, hogy az, aki ezt kijelentette vagy túl optimista volt, vagy olyan korban élt, amikor még nem voltak ennyire ütődöttek a tizenévesek. Ez a véleményem.
2012. júl. 6. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Készíts egy woodoo babát a barátnődről és szúrkáld meg tűvel. XD
2012. júl. 6. 12:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Nagy kár lehet számodra kedves kérdező,hogy a valóságban nem lehet piros kezeket használni,meg jelenteni ha valaki véleménye nem tetszik.Az igazság fájdalmas lehet,azért írtam azt,amit,mert NEKED akarok segíteni,mint itt mindenki más.Ha valaki válasza nem tetszik,nem kötelező megfogadni,de ha mi rád szánjuk az időnket,akkor ezt kérlek,te is tedd meg és legalább gondolkodj el azokon amiket mások leírtak.ha arra van szükséged,hogy mindenki veled értsen egyet és sajnálkozzon veled,akkor legközelebb monológ helyett ez kerülhetne ki a magyarázó részbe.Ha nem értékeled mások segítségét,oldjad meg egyedül,azért nem kell kérdést kiírni.
2012. júl. 6. 12:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Minden jel arra utal h szánalmas vagy és nevetséges
2012. júl. 6. 13:32
 20/23 anonim ***** válasza:
miért ment a piros kéz meg tiltás? teljes mértékben igaza van... szánalmas vagy, hogy nem ismered ezt el
2012. júl. 6. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!