Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nyerjem meg az anyját? Utál.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyerjem meg az anyját? Utál.

Figyelt kérdés
A barátom anyja féltékeny rám, és elegem van...már sokmindent próbáltam,szépen, csúnyán...szarjam le?
2009. júl. 10. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Esetleg próbáld meg elmondani neki, hogy ugyanazt akarod, amit ő; boldoggá tenni a fiát, csak persze máshogyan. Kérd meg, hogy ne tekintsen riválisának. Lehet, nem ártana, ha a barátod is beszélgetne vele erről,hogy ő mindig az anyukája marad, de ettől függetlenül Te is az élete része vagy, akár tetszik neki, akár nem és ha utálatos veled, azzal csak ront a helyzeten...

Egyébként, ha utál és féltékeny, nem sok mindent tehetsz, sajnos sok ilyen van. Esetleg tűrsz és próbálsz mindig kedves lenni, de ha akar és olyan természet, úgyis beleköt bármibe.

Kitartás!

2009. júl. 10. 15:19
 2/3 anonim válasza:
43%
ne szard le. probalj a kedvébe járni.engem imád anyósóm.lány vagyok 15 éves és szoktam neki segiteni.átmegyek hozzá beszélgetni megértjük egymást.szerintem neked is azt kéne hogy megércsd és ö is megércsen téged.beszélj vele többet,kedveskedj
2009. júl. 10. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
40%
ásd el egy közeli eröbe
2009. júl. 10. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!