Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon szeret még ezek szerint?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret még ezek szerint?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm életéből eltűntem pár hete. Nem köszöntem el úgy éreztem nem érdemli meg mert rondán elbánt velem régebben. Még haverja is lettem de akkoriban is sokat szemétkedett velem. Aztán most legutóbbi szemétségével kihúzta a gyufát és azóta nem hallott felőlem csak miatta jártam fel msn-re de azóta már nem msn-ezek mert nincs kedvem és sok a dolgom. Így myvipen és iwiwen nézegeti a képeimet, olyan mintha nem tudná mivan. Holott nagyon is tudnia kéne miért tűntem el azok után amiket művelt... Más egyéb jelet nem adott csak a myvip látogatóim közt látom már 2 hete. Másor is mondta, h nagyon tetszek neki és szereti csodálni a képeimet. Hát én már tényleg nem értem a szakítás oka persze az volt, h egy cigány gyerek miatt hagyott el. Megalázott sokszor. Szerintetek ezek a jelek lehetnek érdeklődés jelei vagy csak úgy megnézett? Vagy az is lehet, hogy még szeret? Voltak jelek néha amikor azt éreztem, hogy mégis szeret a lelke mélyén. Én viszont szeretem a mai napig mindezek ellenére. Életem legszebb része volt amit vele töltöttem. Mit gondoltok?
2009. júl. 10. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha látod egyszerüen csak mosolyogj ha viszonozza lehet hogy szeret még ha nem !akkkor hagyd ott ennyi
2009. júl. 10. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha megalázott sokszor, megcsalt, stb. akkor miért ragaszkodsz annyira hozzá? Legyen tartásod és keress olyan lányt, aki valóban szeret és meg vág át. Szerintem csak játszik Veled most is a lány, mint eddig is tette. Ne foglalkozz vele.
2009. júl. 10. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
jav. és nem vág át...
2009. júl. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!