Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban zavarna téged hogy a barátnőd/pasid többször is meg bukott az általános suliban és kisegítő iskolába került?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy ilyen fiúval/lánnyal? Kort és nemet is írjatok!
2012. júl. 5. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan barátnőm, aki 9.-ben 2x bukott, 10.-ben pedig abbahagyta az iskolát, mert annyira nem ment neki. De nagyon talpraesett kis csaj és brutál jól nézett ki. Én akkor még fősulira jártam, de igazából cseppet sem érdekelt, hogy a lány, akit szeretek csak 8 általánosa van. Sokat olvasott, így azért művelt is volt és választékosan bfogalmazott. Szerintem ha a jellemében és a stílusában nem tükröződik a végzettsége, akkor szarjál rá!

22/F

2012. júl. 5. 23:18
 12/15 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed neked ő megfelelne boldog lennél vele ne mások véleménye alapján döntsd
2012. júl. 5. 23:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj... Szerintem mindenki a maga értelmi szintjéhez megfelelő partnert próbál keresni magának. Az általános iskola nem nehéz, ebből kifolyólag aki ott megbukik (mert megint más, hogy pl egyetemen bukik el) az nem túl intelligens. Nem hogy okos, nem az a lényeg, hanem hogy nem intelligens. És szerintem sokan, köztük én is, próbálunk azért valamennyire értelmes emberekkel randizni, barátkozni. Szóval nem, nem járnék ilyennel, és feltehetően hamarabb elküldeném a beszéde/stílusa alapján, mintsem megtudjam, hogy végigbukta az általánost.
2012. júl. 5. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tervezek vele hosszú távra, de szexuálisan vonzó, akkor felőlem lehet akár írástudatlan is.
2012. júl. 6. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok lánnyal megismerkedtem az elmúlt években és egynél éreztem azt, hogy talán kevés lennék mellett. Hozzá képes mindegyik lány lassan gondolkozott. Iszonyatosan pörgős, éles eszű lány volt. Azt is tudni kell, hogy én mindig súroltam a kitűnő tanuló státuszt és most is az eszemből élek. Kiderült, hogy megbukott általánosban. A pótvizsgán átment, de mégis... Akkoriban gondok voltak a családjában. Előtte és utána jó tanuló volt.
2012. júl. 6. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!