Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 hete chatelek facebookon egy fiúval, egyszer már találkoztunk is és élveztük egymás társaságát. Két napja direkt nem írok neki, le akartam tesztelni hogy ö magától ír e, de nem ír nekem.
Akkor ezek szerint nem is tetszem neki, illetve nem vagyok fontos számára? Hagyjam a francba vagy írjak neki mégis én? De nem akarom zaklatni...
L16
2012. júl. 5. 19:46
2/7 anonim válasza:
ha nem ír akkor hagyjad szerintem az nem jó ha csak téged érdekel ki ő, őt meg nem érdekli ki vagy várj még nem írj neki mert az nem jó ha egyoldalú egy beszélgetés.
3/7 anonim válasza:
Én ezt Zukerberg, vagy mi a pö..cs gyereket is megnyúvasztanám. A hü..lye facebookja teljesen megöli az emberi kapcsolatokat!
4/7 anonim válasza:
3. válaszadó! (Y) Ott a pont!
Amúgy szerintem is hagy a hapsit, azért nem ír rád, mert nem érdekled...!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, igazából mikor hazavitt kocsival marha jól elvoltunk.
Mondjuk ö már idösebb, 19 éves...
nagyon bánnám ha igazatok lenne, mert nekem nagyon bejön, és grillezéskor mikor találkoztünk ahogy hozzábújtam átölelt...azt hittem hogy ezek jelek..
2012. júl. 5. 19:56
6/7 anonim válasza:
Nők... majd fog írni, lehet van valami dolga...
7/7 fünof válasza:
Énse írok soha egy csajnak sem, ezt már szóvá is tették és azt mondtam hogy nem akarom őt zaklatni, talán ott is ugyanaz a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!