Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menjek el egyedül? Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek el egyedül? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki 2 évvel idősebb nálam és nemrég jöttünk össze és találkozni fogok vele,és nemtudom hogy elvigyem e magammal az egyik jó barátnőmet aki mell. ismeri is depersze nem lenne ott velünk hanem valahol a környéken.

Mert én még nem annyira ismerem. Mondta nekem h ő nem csinálna velem olyanokat majd később. De egy kicsit félelem még bennem van.

13/l

15/f

2009. júl. 10. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül menjél a randira. Úgy tisztességes és nem kell azon gondolkodni épp mit csinál a barátnőd a közelben.
2009. júl. 10. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
vidd a barátnődet is! sose lehet tudni nem-e egy perverz disznó!
2009. júl. 10. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
sztem felesleges elvinned őt. ez a te randid,te jöttél össze a sráccal,és azért találkoztok,hogy megismerjétek egymást,ne pedig a barátnődön keresztül ismerd meg!
2009. júl. 10. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Nyilvános helyre menjetek, ott nem érhet baj.
2009. júl. 10. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Mindenképp tudatnám valakivel,hogy hol vagyok,onnan el nem mennék,de a barátnőmet nem vinném magammal.Szegényke addig mit csinálna?Rá is kell gondolni.
2009. júl. 10. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
a bnődre semmi szükség :) elmentek egy viszonylag forgalmasabb helyre és kész :) amuyg nemhiszem, hogy olyan ártalmatlan lenne a srác.nyugi :)
2009. júl. 10. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
ezt nem igazán értem. összejöttetek, de nem ismered? ez kicsit fura nekem... szerintem amúgy ne vidd a barátnődet, de csinálhatod azt, hogy valami forgalmas helyre mentek a sráccal világosban, vagy megmondod neki, hogy sétáljatok, és megbeszéled a barátnőddel, hogy X órakor tévedjen ő is arra a környékre, és ha jelzel neki, hogy nem érzed jól magad a sráccal, odajön, h "micsoda véletlen". jobb ötletem nincs.
2009. júl. 10. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat !

az utolsónak írom: Ismerem de nem annyira hogy megbízzak benne. (még)

2009. júl. 10. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem bízol benne és félelem van benned, akkor még várj a randival, pl. a korod miatt is. Görcsösen nem jó randira menni és megmérgezheti a hangulatát. Ha elviszed a barátnődet, akkor úgy vidd, hogy hármasban menjetek valahova, sétáljatok, beszélgessetek és még ne randi szinezete legyen. Még nem is ismer a fiú, de már azt fejti ki, hogy mit nem csinálna Veled, illetve majd mikor? Legalább olyan éretlen 15 évesen, mint Te.
2009. júl. 13. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!